• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

18:21

STANIJA SE UDAJE? Otkrila planove za SVADBU - Zagolicala maštu! Staje na ludi kamen sa CRNOGORCEM!? Najavila da će ONA PEVATI!  (FOTO)

Rijaliti

STANIJA SE UDAJE? Otkrila planove za SVADBU - Zagolicala maštu! Staje na ludi kamen sa CRNOGORCEM!? Najavila da će ONA PEVATI! (FOTO)

Podeli vest

Sprema se haos!

Starleta Stanija Dobrojević je danas svima dala do znanja kako će se ponašati na svojoj svadbi, kad god ona bila upriličena.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Stanija je iznela jasan stav da ukoliko se na veselju bude pevala pesma ''Nije život jedna žena'' da će atraktivna zadrugarka uzvratiti istom merom, ko god bude bio mladoženja.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

- Ako na mojoj svadbi bude ušla pesma ''Nije život jedna žena'', posle nje će ići ''Ode jedan, dođu dva''  i ja ću je lično otpevati - pisala je poruka koju je ona okačila na Instagram storiju.

Postavlja se pitanje da li je ona i dalje u vezi sa Markom Markovićem jer do sada nije izričito rekla da su raskinuli.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dubai obrazovanje

pre 3 godine

RAVAKU Stanija je obrazovana Klijenti je prskaju po obrazima

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija