• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

19.06.2020

22:30

Turski PLASTIČNI HIRURG OPERISAO NAŠE STARLETE, a evo na koji način su mu one PLATILE! Poznata imena su kod njega DOLAZILA SA VELIKIM ZAHTEVIMA!

Rijaliti

Turski PLASTIČNI HIRURG OPERISAO NAŠE STARLETE, a evo na koji način su mu one PLATILE! Poznata imena su kod njega DOLAZILA SA VELIKIM ZAHTEVIMA!

Podeli vest

Napravio je od njih prave ribe

Rijaliti učesnice i starlete Ana Korać i Stanija Dobrojević su navodno jednom od najboljih turskih plastičnih hirurga umesto novca za uslugu platile reklamom na društvenim mrežama.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- On je jedan od najboljih plastičnih hirurga u Evropi, a među njegovim pacijentima nalaze se naše pevačice, glumice, starlete. Omiljena među njima, kako on voli da kaže, jeste Ana Korać. Nije tajna da je na njoj izvršio najveći broj korekcija, od nosa, preko kapaka, očiju, jagodica, usana - ispričao je izvor za „Alo!“.

- Ana mu je platila samo prvu intervenciju, a tom prilikom mu je rekla da je ona čuveni top-model, te da je poznata širom sveta, kao i da ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Tada se doktoru učinilo da je bolje da s njom sklopi neku vrstu poslovnog dogovora i da ubuduće sarađuju na kompenzaciju, a to znači da Ana njemu ne plaća intervencije, a zauzvrat ga reklamira na svom Instagramu - ispričao je izvor.

Aninim putem nedavno je krenula i starleta Stanija Dobrojević koja je kod istog plastičara iskosila oči i napunila jagodice, takođe na kompenz.

- Stanija je poznata po tome da uzima novac od objava na Instagramu i da sve što može na taj način sebi da obezbedi a da ne plati, dobrodošlo je. Videvši da je Koraćeva na licu operisala isto što je i sama želela, obratila se doktoru sa identičnim zahtevom. Rekla mu je da želi kose oči, pune jagodice i botoks na čelu, kako bi zategla lice jer ima 35 godina - ispričao je izvor upućen u ovu priču.

Turski hirurg nedavno je objavio Stanijinu fotogarafiju na svom Instagram profilu, te objasnio šta je sve na njenom licu korigovao.

- Mačkaste oči i zatezanje lica - stoji u objavi.

PAPRENE CENE ESTETSKIH PODUHVATA

- Podmlađivanje i zatezanje lica kreće se od 3.000 do 3.500 evra, intervencija traje oko sat vremena, a oporavak oko dve nedelje.

- Mačkaste oči - intervencija koja traje oko 40 minuta, a oporavak oko deset dana. Cena ove hirurške intervencije je oko 2.500 evra.

- Botoks jedne regije (samo čelo) staje oko 200-300 evra, a efekat je vidljiv nakon 2-3 dana

- Operacija nosa (bebi nos) traje oko sat vremena, oporavak od nedelju do dve, a cena 3.500-4.000 evra

- Jagodice (punjene hijaluronskim filerima) koštaju u zavisnosti od količine ubrizganog hijalurona, a mogu koštati od 1.000 do 3.000 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija