• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

18:33

BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI! Ovo je majka Stanije Dobrojević - pozirala u bikiniju! Zategnuto telo, ćerka je sve nasledila od NJE! (FOTO)

Rijaliti

BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI! Ovo je majka Stanije Dobrojević - pozirala u bikiniju! Zategnuto telo, ćerka je sve nasledila od NJE! (FOTO)

Podeli vest

Odlično izgleda!

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je prodala stan u Novom Sadu i kupila novi u Rumi, koji je još uvek u izgradnji.

ZA PAR SATI NEVIĐENI HAOS! Kija stiže u ŠIMANOVCE - najavila ŽURKU! Gastoz dolazi sa njom, Luna nije spremna za OVO! (VIDEO)

Dok se novi dom ne sredi, ona vreme provodi u porodičnoj kući u Rumi, gde svakodnevno snima svoju porodicu, vežba, radi, kuva...

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija važi za lepoticu, a evo i od koga je nasledila tu lepotu.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Starleta je snimila svoju majku Slavicu u kuhinji i svima pokazala kako uživa dok provodi vreme sa njom. Njihove fotke pogledajte u galeriji ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija