• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2020

12:48

KAKAV SKANDAL! Dušica Jakovljević PREKINULA PROGRAM - uživo se javio bivši zadrugar i ISPROZIVAO Ivanu Krunić i nju (VIDEO)

Rijaliti

KAKAV SKANDAL! Dušica Jakovljević PREKINULA PROGRAM - uživo se javio bivši zadrugar i ISPROZIVAO Ivanu Krunić i nju (VIDEO)

Podeli vest

Nije mogao da ćuti.

Jedna od najboljih drugarica izbačene zadrugarke Ivane Krunić gostujući u studiju kod Dušice Jakovljević porazgovarala je sa voditeljkom o ljubavnom odnosu zadrugarke i Baneta Čolaka. Međutim, ono čemu se niko nije javljao bilo je da - on sve to s velikom pažnjom prati, a nije uspeo da se suzdrži i prećuti. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Voditeljka je u jednom trenutku prekinula program te pozdravila Čolaka koji se uključio kako bi rekao svoju stranu priče o odnosu sa Krunićevom.

 

- Kao što sam video u klipu, ona je rekla da je Ivana dobrodušna devojka koja je meni ušla da pomogne... Mislim da sam ja njoj više pomogao. Zašto je Ivana svaki put htela sa mnom da razgovara iznova i iznova? Kad sve saberem, to ostaje u 'Zadruzi'. Ivana je svesno htela da provodi sa mnom vreme, pod izgovorom da želi da mi pomogne. Uvek se sve svaljuje na mene... Ona je kao bila psihički maltretirana na mene... Sve što je bilo, svalilo se na mene, kao da sam je ja izmanipulisao. Setimo se i šta je sa Mensurom bilo, a sada su najbolji prijatelji. To je glupo i ne želim to da sluša. Smatram da Ivana Krunić nema drugu temu osim Baneta Čolaka. Ja smatram da sam radio najbolje za nju. Sve je bilo obostrano, više ne traje, neće trajati - rekao je Bane. 

Foto: TV Pink printscreen

- Da li je Ivana pokazivala jake emocije i šta je to Ivana Krunić pokazala to u rijalitiju, a da nisam ja. Po čemu će ostati poznata? - postavio je zatim Ivaninoj drugarici pitanje. 

- Imam samo kontra-pitanje, po čemu će Bane biti poznat, a da nije Ivana Krunić? - odgovorila je ona.

- Bane je već tri sezone u rijalitiju Baneta taj javni svet ne zanima, ponašam se uvek prirodno, a narod ceni da li mene treba podržati. Bane je imao i vezu sa Erminom, Bane je voditelj radio 'Amnezije' i te kako imam priča - nastavio je Bane. 

IZNAJMILI JAHTU KOJU SU KORISTILI BEKAMOVI! Kaja i fudbaler pukli OGROMAN NOVAC - baškare se po Hrvatskoj! 2000 evra dali samo za RUČAK (FOTO)

- Ali si u svakoj sezoni ulazio u veze - nadovezala se dalje ona.

- Menjam devojke van rijalitija, kao i u rijalitiju. Kao što priđem u klubu, tako priđem i u rijalitiju, nikad nisam razmišljao o kamerama kao Vaša drugarica. Ivana je pričala da me ljudi ne vole, evo me u centru grada, na Trgu Nikole Pašića, niko mi ništa ne kaže, šetam se slobodno.Šta znači to 'Ivana Krunić'? Ona je izgrađeno ime, a ušla je u rijaliti? Mislim da je dobila top marketing, želim joj sve najbolje - naglasio je Čolak. 

Foto: TV Pink printscreen

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video prilogu.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija