• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: idjtv.com

01.07.2020

22:22

NJEN STRIC JE UVEK TU ZA NJU, A DA LI ĆEMO SE VIDETI ZAVISI OD... Đole Đogani otkrio da li mu je Luna čestitala rođendan, pa priznao: TREBA DATI PRILIKU!

Rijaliti

NJEN STRIC JE UVEK TU ZA NJU, A DA LI ĆEMO SE VIDETI ZAVISI OD... Đole Đogani otkrio da li mu je Luna čestitala rođendan, pa priznao: TREBA DATI PRILIKU!

Podeli vest

On će joj uvek biti podrška.

Pevač i denser Đole Đogani danas proslavlja svoj 60. rođendan. On je rešio da napravi slavlje u krugu porodice zbog pandemije koronavirusa, pa otkrio šta je dobio od svoje supruge Vesne Đogani, ali i šta je sam sebi poželeo.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još DEVET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Od Vesne i dece dobijam savršenu ljubav to mi je najveći poklon, a kupuju mi i ove manje bitne materijalne stvari, to je samo znak pažnje, bitnije je ovo prvo ono traje više od jednog dana... Nemam želje dosta toga sam ispunio, želje su privilegija mladih ljudi. Sada imam misli koje kreiraju život, one su lepe pune ljubavi najpre prema porodici, a onda i prema svim ljudima, jer ljubav prema drugima pokazuje pravog tebe, ti si ono što daješ i pokazuješ - rekao je on.

Foto: instagram/djoganivesna

Milica Todorović POZITIVNA NA KORONAVIRUS: U karantinu zatvorena sa koleginicom - evo kakve SIMPTOME IMA!


Kako je napravio slavlje u najužem krugu porodice, Đole je priznao da li mu nedostaje čestitka nekih ljudi koji nisu tu, kao na primer njegov brat Gagi Đogani.

Da, nedostaje mi brat mnogo, on je uvek bio bitan čovek u mom životu, i naravno da mi nedostaju i oni koji nisu tu, ali osećam ih i oni žive uvek u meni - iskren je bio Đole.

Luna Đogani juče je napustila rijaliti, a Đole je otkrio li mu je ona čestitala rođendan i da li će se videti sa njom.

Nije mi čestitala još, a da li ćemo da se vidimo to zavisi od nje. Njen stric je uvek tu za sve, ona to zna bez obzira na priče, uvek kada želi biću tu za nju. Ne zameram joj ništa, svako u tim godinama može biti zaveden i podložan tuđem uticaju. Kao što ste primetili, nju je dočekala moja sestra Nađa, koja je isto bila napadnuta. Mi ne merimo ko je šta rekao nego šta osećamo, u tom slučaju reči postaju bezvredne. Čoveku treba dati priliku da se popravi - završio je on.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija