• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2020

16:49

MILJKOVIĆ ZARATIO SA PEŠIĆEVOM! Ona je LJUBAV ZA CEO ŽIVOT - bocnuo je OPASNO! Jelena se BRANILA - FRKA ZA STOLOM (VIDEO)

Rijaliti

MILJKOVIĆ ZARATIO SA PEŠIĆEVOM! Ona je LJUBAV ZA CEO ŽIVOT - bocnuo je OPASNO! Jelena se BRANILA - FRKA ZA STOLOM (VIDEO)

Podeli vest

Nastao haos!

U "Zadruzi" se trenutno održavaju "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem. Jedno od pitanja bilo je za Marka Miljkovića.

- Videli smo tvoje suze posle rastanka sa Lunom, da li misliš da neko posle svega može da ospori tvoje emocije i veruješ li da je to ljubav za ceo život? - glasilo je pitanje koje je Milan pročitao.

BLAM I ŠOK! Saznalo se OD KOGA JE MAJA DOBILA HALJINU - napravila DRAMU, OBRUKALA SE! Ona ju je NOSILA PRE Marinkovićeve (FOTO)

- Verujem da je to ljubav za ceo život. Ko god je osporavao tako nešto, treba da ga bude sramota. Ako ljudi to nisu videli za godinu i nešto dana, onda dobro. Možda i ne bih pustio suzu da se nismo onako rastali - rekao je Marko, a onda je dobio pitanje da kaže svoje iskreno mišljenje o Jeleni Pešić, Mensuru, Mini i Milici Kemez.

- Ne bavim se toliko duboko, ali dan pre nego što se to desilo, ja sam pecnuo Jelenu da vidim šta bi se desilo. Rekao sam da nije dobra kako se predstavlja i mislim da je zbog toga ona ustala i rekla tu glupost. Kad se ta tema potegla, Mensur je skočio kao malo dete - pričao je Marko.

Foto: tv pink printscreen

- Ja sam postavio najobičnije pitanje na igri istine, ta tema ne ide od mene. Sve da ja nisam postavio to pitanje, onda bi se ta tema sigurno pokrenula, tako da nemojte da Mensura krivite. Da li je on sam sebi skočio u stomak ili mu je neko drugi, Mensura ne zanima. Niti ja kujem planove protiv bilo koga, niti me to interesuje. Nije tačno da me je Mina izmanipulisala, ona se nikada nije mešala gde joj nije mesto, dok nije bio napad na mene - rekao je Mensur.

- Kada smo Marko i ja pričali, pokušala sam da mu objasnim, da to nije tema koju sam ja prvi put iznela, već je to... - govorila je Jelena.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Ja čisto da vam kažem, ja to znam da si ti znala dok smo se družili, a ti mi to nisi rekla, nego iznosiš ovde za stolom. Zorica je meni rekla da zna neka detalje, krivo mi je što je izašla sinoć - prekinuo je Marko, Jelenu.

- To nije nešto novo... Kako Zorica može da zna? To je meni Milica rekla - rekla je Jelena, a sve poslušajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija