• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2020

00:21

MUK U STUDIJU! Pušten LJUBAVNI KLIP IVE I KARIĆA, od ovih scena POLAZE SUZE NA OČI, reakcija Grgurićeve je ŠOKANTNA! (VIDEO)

Rijaliti

MUK U STUDIJU! Pušten LJUBAVNI KLIP IVE I KARIĆA, od ovih scena POLAZE SUZE NA OČI, reakcija Grgurićeve je ŠOKANTNA! (VIDEO)

Podeli vest

Pobednica "Zadruge" smatra da se Karić folirao dok je bio sa njom.

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić je večerašnja gošća voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zaduga - narod pita".

U jednom trenuktu prikazan je ljubavni klip Ive i Stefana Karića nakon kojeg se Grgurićeva slatko nasmejala, a onda dala svoj komentar. 

PROVELI SMO NOĆ U HOTELU! Iva PRESREĆNA zbog LUDAČKE VEZE sa Đukićem, otkrila kako funkcionišu zajedno!

- Mislim da je ljut i gnevan na mene. Ja njemu i Ivani želim svu sreću u budućnosti, ali bolelo ga je što su udarali na tu vezu, pa je zbog tog gneva udarao na mene. Kao da je hteo da me nema više, tako sam se osećala. Moje mišljenje je da je bila neka mala doza emocije prema meni, ali da je krenulo iz računice. Drago mi je da maska pada, pa makar i pred kraj - rekla je Grgurićeva.  

PRVA IZJAVA POBEDNICE "ZADRUGE 3"! IVA VRIŠTALA OD SREĆE, porukom PECNULA MILJKOVIĆA - Ljubav je POBEDILA (VIDEO)

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija