• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.07.2020

02:17

ZADRUGAR IMAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU! Skrenuli s puta - TEŠKE TELESNE POVREDE! Cela porodica BILA U KOLIMA

Rijaliti

ZADRUGAR IMAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU! Skrenuli s puta - TEŠKE TELESNE POVREDE! Cela porodica BILA U KOLIMA

Podeli vest

Tek sada se osmelio da iskreno priča o ovome

Zadrugar Bane Čolak na Blic poligrafu ispričao je strašnu životnu priču, koja mu je nanela ožiljke za ceo život. 

Bane je kao mali imao saobraćajku u kojoj je zadobio teške telesne povrede. 

- Da li ste sa deset godina imali tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovala i vaša majka - pitao ga je voditelj, a Čolak je odgovorio potvrdno, a poligraf je pokazao da govori istinu.

TAČNO U PONOĆ! Marko saopštio SREĆNE VESTI - tiče se LUNE! Gledaoci ČESTITAJU! Ovo je VAŽAN DATUM ZA NJIH! (VIDEO)

LUNA I MARKO NAPUŠTAJU BEOGRAD! Miljković OTKRIO GDE IDU, a Luna je KRILA - planiraju da ODMORE OD SVEGA I SVIH!

- Da. Vraćali smo se od familije, mama je vozila, bila je teška situacija. Mama je krenula da pretiče i u susret joj je išao neko ko je išao veoma brzo, nedozvoljenom brzinom i ona nije mogla da izbegne nikako i skrenula je skroz levo s puta. Udarili smo u neku ogradu. Tu smo bili mama, baka, deka i ja - priča Bane drhtavim glasom i otkriva da je on najgore prošao.

- Ja sam najgore prošao. Odatle mi je ovaj ožiljak na čelu. Pretrpeo sam teške telesne povrede ali eto, hvala Bogu, sve se završilo okej - priznao je zadrugar.

OKRŠAJ MENSURA I MARKA UŽIVO U STUDIJU! Nikad ŽEŠĆE, udario na njega - Ceo život si u rijalitiju i NIŠTA! Pomenuli i ANABELU (VIDEO)

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija