• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.07.2020

11:22

(VIDEO) SKANDAL! Nakon snimka na kom Janjuš šeta sa ženom i ćerkom, Maja i on su se videli i žestoko posvađali! Ona je vrištala i plakala, REAGOVALA I POLICIJA!

Rijaliti

(VIDEO) SKANDAL! Nakon snimka na kom Janjuš šeta sa ženom i ćerkom, Maja i on su se videli i žestoko posvađali! Ona je vrištala i plakala, REAGOVALA I POLICIJA!

Podeli vest

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su pred milionskim auditorijumom u trećoj sezoni "Zadruge" priznali da imaju aferu, publika je pratila bez daha iz dana u dan. Njih dvoje su se konstantno svađali i mirili, a svi su čekali trenutak kada će Janjuš napustiti Zadrugu kako bismo videli reakciju njegove supruge Ene, sa kojom ima ćerku Krunu

Janjuš je osvojio 11. mesto u superfinalu, a odmah po napuštanju Bele kuće preko brata je dobio poruku od žene da ne dolazi u njihov dom, te da ne želi da ga vidi i da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi porazgovarali o razvodu. Maja je sve vreme bila uz Janjuša, iako je njen otac Taki protiv te veze, ali ona ne odustaje. Osim za naš portal, Janjuš se nije oglašavao, a juče smo došli u posed snimka na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova ćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu. 

(VIDEO) MILJANA KULIĆ SE UKLJUČILA U PROGRAM I NAPRAVILA HAOS LUNI I ANABELI: Gospođo Bukva, što nisi u prvoj sezoni zabranila ćerki da bude ljubavnica, ostavila si...

VODITELJ ZADRUGE GEPEKOVAN! Mnoge je PROVOCIRAO svojim komentarima, a sada se našao ON da mu VRATI ZA SVE!

Maju je ovo razbesnelo, pa nam je otkrila da je odmah pozvala Janjuševića kada je videla snimak na našem portalu, koji joj je, kako ona kaže, tvrdio da između Ene i njega nema ničega, te da oni samo održavaju dobar odnos zbog ćerke. Na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, Maja je ostala misteriozna, te istakla da u datom trenutku to ne može da kaže, ali da će sve priznati u subotu.

Međutim, portal Pink.rs došao je do informacije da su se Maja i Janjuš videli sinoć, a da je susret bio i te kako buran! Naime, kako navodi naš izvor, zbog njih je reagovala i policija!

- Maja i Janjuš su bili u jednom poznatom kafiću, a onda se odjednom samo čuo vrisak! Niko nije znao o čemu se radi, Maja je počela da plače, a zbog cele situacije i njihove svađe morala je da reaguje čak i policija, koja je došla na lice mesta! Sat vremena su bili tu sa policijom, a onda su otišli - rekao je izvor.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija