• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

12:21

10.000 EVRA ULOŽILA U OPERACIJE! Maja Marinković napravila VELIKU PROMENU NA LICU - posle Zadruge, rešila da se TRANSFORMIŠE (FOTO)

Rijaliti

10.000 EVRA ULOŽILA U OPERACIJE! Maja Marinković napravila VELIKU PROMENU NA LICU - posle Zadruge, rešila da se TRANSFORMIŠE (FOTO)

Podeli vest

Evo kako sada izgleda

Bivša zadrugarka, Maja Marinković, nedugo nakon napuštanja rijalitija ponovo je posetila plastičara. Ovoga puta rešila je da koriguje oči.

(FOTO) KIJA ZAPALILA INSTAGRAM! Pozirala u DONJEM VEŠU, a svi su gledali samo u NJENE GRUDI!

Marinkovićeva se podvrgla sve popularnijem zahvatu zatezanja i podizanja kapaka, zbog kojeg sada izgleda potpuno drugačije. Ovaj trend nosi naziv "mačije oči", a sada se njima, posle Ane Korać, može pohvaliti i Maja!

Da li je samu sebe posle "Zadruge" rešila da časti novom operacijom ili je ovo još jedna "investicija" njenog oca Takija, za sada nije poznato.

JANJUŠ ŠOKIRAO NOVOM OBJAVOM! Nakon priče da se pomirio sa ŽENOM, PATI ZA MAJOM?! "Kažu mi da si SREĆNA, a ja molim Boga..." (FOTO)

Za one koji ne znaju, Majin otac Taki u njene plastične operacije uložio je preko deset hiljada evra, a da li je i ovu platio on, ostaje da saznamo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Eee da može malo mozak da se napumpa,kao usta,grudi,pozadina.... Džaba ti silikoni,plastika....glava je prazna....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija