• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

18.07.2020

17:36

OBEĆAO MI JE DA ĆE DA SE RAZVEDE! Maja od SRAMOTE NE ZNA GDE UDARA, rešila da RASKRINKA Janjuša, pa priznala da li ulazi u "Zadrugu 4"

Rijaliti

OBEĆAO MI JE DA ĆE DA SE RAZVEDE! Maja od SRAMOTE NE ZNA GDE UDARA, rešila da RASKRINKA Janjuša, pa priznala da li ulazi u "Zadrugu 4"

Podeli vest

Napokon će izaći istina na videlo.

Bivša zadrugarka Maja Marinković je besna na svog bivšeg "rijaliti dečka" Marka Janjuševića Janjuša i njegovog bliskog odnosa sa suprugom Enom. Marinkovićeva ne želi više da ćuti, te je progovorila o tajnim razgovorima ispod pokrivača sa košarkašem. 

POLICIJA GA IZVLAČILA IZ KOLA?! SVI DETALJI HAPŠENJA BRANKA VIDAKOVIĆA! Evo šta je sve PRONAĐENO kod poznatog glumca!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Večeras ću sve da ispričam. Ispričaću istinu kakva jeste. Neću više ništa da krijem. Otkriću sve što mi je pričao. Pričao je jedno, a radio drugo... Obećao mi je da će da se razvede. Ja sam ga štiila maksimalno, jer sam ga zavolela. Kada smo izašli hteo je da bude sa mnom zbog interesa, a da niko ne zna. Hteo je za medije i ljude da budemo tajno zajedno, a da on vodi normalan bračni život - rekla je Maja, pa otkrila da li ulazi u sledeću sezonu "Zadruge":

Foto: Printscreen You Tube

ODLUČILA JE DA ZAPOČNE SOLO KARIJERU, A ONDA JE SAMO NESTALA! Evo kako danas izgleda ZVEZDA GRANDA koju ste svi VOLELI! (FOTO)

- Ma još je rano da o tome pričam. Taki nema šanse da uđe. Nema ništa od toga (smeh). On je postao popularniji od mene. Ne znam još ništa. Kada bude priče o tome javiću - rekla je Marinkovićeva.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija