• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.07.2020

18:53

PITAJTE ANABELU I LUNU ZAŠTO NEMAJU KONTAKT! Gagi Đogani BRUTALNO o Atijasovoj, a evo da li je OTPRATIO nju i Andreja na putovanje!

Rijaliti

PITAJTE ANABELU I LUNU ZAŠTO NEMAJU KONTAKT! Gagi Đogani BRUTALNO o Atijasovoj, a evo da li je OTPRATIO nju i Andreja na putovanje!

Podeli vest

Šok!

Gagi Đogani je nakon izlaska iz rijalitija rešio da se izoluje od svih i adaptira na "novu" okolinu Kako je nedavno sa ćerkom Lunom Đogani i njenim dečkom bio na piću, denser je otkrio o čemu su pričali. 

Karić i Šopićeva RASKINULI, a na Instagramu sve PUCA OD LJUBAVI, OVO IH JE ODALO! (FOTO)

MAZI JOJ UVO I IGRA SE SA MINĐUŠOM! Zilha ne skida osmeh sa lica, priljubila se uz... SADA JE NAJREĆNIJA! (FOTO)

- Skroz opušteno smo pričali. Dovoljno je bilo da se vidimo i da popijemo piće. Razgovarali smo o tome gde će ko na odmor. To je bila tema. Videli smo se na pola sata. Nismo pričali o Anabeli, samo o našim planovima - istakao je Đogani, a na pitanje da li je mlađu ćerku Ninu ispratio kako dolikuje na odmor sa majkom Anabelom i Andrejem Atijasom, odgovorio je:

- Nemam ja šta da pratim. Nina mi je rekla da idu na put i to je to. Koga da pratim? Bila je kod mene u Zemunu, pozdravili smo se, ja sam je ispratio do kuće, i to je to - poručio je denser, a onda progovorio o trenutnom odnosu sa Atijasom i bivšom ženom.

Foto: TV Pink printscreen

- Naravno, sve je u redu između Andreja i mene. Ništa nije uticalo na naš odnos. Samo nije kao što je baš bilo ranije, ali imamo kontakt, sve je normalno. Ne bih sada da zalazim u neke detalje. Sa Anabelom nemam nikakav kontakt, nismo se čuli posle ''Zadruge''. Za sada je tako, a šta će biti u nekoj budućnosti, ne znam. Ja sam uvek bio za to da pružim ruku i da se porazgovara i da spustim loptu, kao što sam i u ''Zadruzi'' spuštao loptu... Tako da ona uvek može da mi se obrati, prvenstveno zbog dece - rekao je Gagi, a na pitanje da li zna nešto novo o Anabelinom odnosu sa Lunom, te da li su njih dve konačno sve nesuglasice ostavile iza sebe, rekao je:

- Ne znam... Pitajte Lunu i Anabelu zašto nemaju kontakt. Ja sa Lunom ne pričam o njenoj mami - rekao je Đogani.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija