• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.07.2020

19:21

"BOLJE NEKA PRESTANE DA VARA PARTNERA..." Ana Korać BRUTALNO UZVRATILA Andreani - Ima veliki NOS, mora svuda da NJUŠI!

Rijaliti

"BOLJE NEKA PRESTANE DA VARA PARTNERA..." Ana Korać BRUTALNO UZVRATILA Andreani - Ima veliki NOS, mora svuda da NJUŠI!

Podeli vest

Odbrusila joj žestoko!

Pevačica Andreana Čekić danas je u toku dana na svom Tviter profilu potkačila Anu Korać nazvavši je elitnom prostitutkom.

ANA JE DANAS SVA U PLASTICI, a evo kako izgledaju NJENI RODITELJI! Povukla na MAJKU koja izgleda IDENTIČNO kao starleta PRE OPERACIJA (FOTO)
VRATILA JE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Andreana Čekić se obratila ANI KORAĆ - ''Poštovane elitne prostitutke...''

- Poštovane elitne prostitutke, nemojte snimati pesme. Učinite svetu dobro. Zamislite da svako ko izađe iz rijalitija postane hirurg? Ne ide - kazala je Andreana, dok je u komentarima obrazložila da konkretno misli na Anu Korać.

Foto: printscreen Twitter

Ovim povodom oglasila se i Ana koja Andreani nije ostala dužna.

ŠOK U STUDIJU! Ovo sinoć NISTE MOGLI DA VIDITE, evo šta se dešavalo iza kamera! (FOTO)

- A ko beše Andreana? Ne znam šta bih kometarisala na te njene gluposti koje izjavljuje sem da bi joj bilo pametnije da se posveti svom partneru, a ne da ga vara. Žao mi je, mislim da je baš dobar dečko, ali dobro razumem je, ima veliki nos pa mora svuda da njuši. Sledeći put bar nesto istinito i pametnije - rekla je Koraćeva za "Blic".

Foto: instagram/ana_korac/andreanacekic

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjana

pre 3 godine

Za razliku od tebe Andreana je PEVAČICA a sta si ti koji su tvoji kvaliteti. Sto se tice nosa bar ga nije skratila kao ti, za tebe i ne znamo kako izgledas kad su te pravili razni hirurzi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija