• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2020

19:39

ĐILKOŠ IZ BRUSA, GLUMI DON ŽUANA! Kristijan Golubović pred ULAZAK U "Zadrugu 4"... ZARATIO sa zadrugarima, sve ih je OCRNIO!

Rijaliti

ĐILKOŠ IZ BRUSA, GLUMI DON ŽUANA! Kristijan Golubović pred ULAZAK U "Zadrugu 4"... ZARATIO sa zadrugarima, sve ih je OCRNIO!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku.

Kristijan Golubović uključio se uživo u radio "Amneziju" čiji je domaćin Bora Santana. Voditelj Bora je ispitivao Kristijana kakvo mišljenje ima o bivšim zadrugarima, s obzirom na to da će se on naći u narednoj sezoni rijalitija "Zadruga". 

ŠOK U STUDIJU! Ovo sinoć NISTE MOGLI DA VIDITE, evo šta se dešavalo iza kamera! (FOTO)

- Taj Tomović me pominjao u kontekstu trećeg lica, nije me lično uvredio kao ona dripčina Lazić. On je pričao kako je ona bila sa dripcem na Farmi, a pošto sam bio na paradajz banji, nisam mogao da odgovorim, pa samo morao preko mojih društvenih mreža jedan demant. U nekim momentima sam spominjan ovako i onako, čak i od Stanije, naš odnos je bio drugarski, čak i posle tog plaćanja kad je zatajila ona. Mi smo imali poslovan dogovor - objasnio je on, pa nastaivio da komentariše ostale zadrugare. 

Foto: Printscreen TV Pink

O LEPOM MIĆI

Ja ne volim perfidnu prefiganost bosanskog kelnera, on sazna sve o ljudima kroz neki druželjubiv odnos, a na kraju te seče. 

O MIKIJU ĐURIČIĆU

Ja sam sa Mikijem u odličnim odnosima, pričali smo o svemu i svačemu, najmanje o kriminalu i to mi najviše prija. Daj malo da pređemo na vedrije teme. 

Foto: printscreen/tvpink

O RADETU LAZIĆU

On je dao sebi mnogo za pravo. Znaš kako to ide, dva auta stanu i njega nema više. Nismo u rijalitiju. Snimiću vam kako idu suze. On ne može mene da zakači slučajno. Rade Lazić jedino da uđe u rijaliti da ga isprangija

O JELENI PEŠIĆ, LUNI ĐOGANI I MARKU MILJKOVIĆU

Jelena Pešić je bila normalna, ali je poremetilo druženje sa đilkošem iz Brusa, izigrava nekog Don Žuana, vrteo Lunu u krug. Neinteresantan, on je muška Stanija Dobrojević. Drugačije je kad si sultan, a on je klasičan sponzor, njemu se vidi da nema emocije prema njoj. I ja bih voleo Ivanku Tramp. Žao mi je Lune, nije umela da se kontroliše. Trebala je da spusti loptu. Ja imam sina 25 godina, mogao bih Luni savet da dam.

Foto: Printscreen You Tube

O BANETU ČOLAKU

Jao, Čolak je svima široko poznat. Padao je u nesvest u zatvoru, pravio suze od bala, to nisam video nigde, ide iz krajnosti u krajnost. Čim mu se neka dopadne, on bi da pravi decu i da se ženi.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija