• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2020

23:37

MIĆA UZVRAĆA UDARAC! Kristijan ga ISPROZIVAO, zadrugar BESAN, SKOČIO SA STOLICE, pale BRUTALNE REČI!

Rijaliti

MIĆA UZVRAĆA UDARAC! Kristijan ga ISPROZIVAO, zadrugar BESAN, SKOČIO SA STOLICE, pale BRUTALNE REČI!

Podeli vest

Tresao se studio.

Večerašnji gosti voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - narod pita" su Ana Korać, Davi Dragojević i Lepi Mića.

Mića je na samom početku emisije obratio Kristijanu Goluboviću koji ga je prozvao i nazvao "bosanskim kelnerom". 

LJUBAVNOJ DRAMI JE DOŠAO KRAJ! Mensur se OGLASIO, ovim rečima svima stavio do znanja da je RASKID DEFINITIVAN?!

ISPLIVAO DOKAZ! Iva Grgurić zna svaki POKRET BIVŠEG DEČKA, Đukiću neće biti dobro kad sazna za ovo! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam Srbin i ne znam šta mu to znači. Da, ja sam sa ponosom konobar, završio sam ugostiteljsku školu, četvrti stepen. Radio sam kao konobar osam godina. Ja sam Srbin iz Bosne. Ne znam, možda gospodinu smeta što sam iz Bosne. Ja ga ne spominjem, ne vidim razlog zašto u svakom javnom eksponiranju mora da me proziva. Ja sam čak rekao i da on ima snagu da privuče masu, ljudi ga prate i to je stvar koja je dobra. On nikada nije našao za shodno da me pohvali, već pokušava da me ponizi. Ne znam koje je on škole završio, ali neka mi objasni šta to znači "Bosanski kelner" - rekao je Mića.

Foto: printscreen/tvpink

- Svi ti koji misle da se ja nekoga bojim, grdno se varaju. Ne bojim se nikoga. Ja imam moj miran život i ne zanima me šta rade. Najlakše je prozivati mene, bez dokaza. Lepi Mića se nikoga ne boji - dodao je Mića.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija