• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

12:15

ISPLIVALA PREPISKA! Miljana se DOPISUJE SA BIVŠIM ZADRUGAROM, MUVA JE - Zašto bi bila sa dečkom koji te iskorišćava? Davala mu HILJADE za kocku! (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVALA PREPISKA! Miljana se DOPISUJE SA BIVŠIM ZADRUGAROM, MUVA JE - Zašto bi bila sa dečkom koji te iskorišćava? Davala mu HILJADE za kocku! (FOTO)

Podeli vest

Objavio javno sve!

Bivši zadrugar Filip Mijatov, koji će inače biti deo i četvrte sezone "Zadruge" objavio je prepisku sa Miljanom Kulić, za koju je otvoreno rekao da će je muvati u septembru kada se nađu zajedno u Beloj kući u Šimanovcima (celu izjavu njegovu pročitajte OVDE).

OP*LIĆU MILJANU U ZADRUZI 4! Velika ispovest Filipa Mijatova - u dilu sa Kristijanom, ulaze i NJEGOVE BIVŠE! Otkrio NOVO IME - nju ćete MRZETI, ALI BIĆE ZVEZDA! (FOTO)

On je već počeo da radi na tome da joj se dopadne, pa joj je napisao:

- Hoćemo lajv Miljana? - napisao je Mijatov, a zatim dodao...

Foto: tv pink printscreen

- Zašto bi bila sa dečkom koji te iskorišćava? Tebi treba dečko koji će da ti pomogne. Dečko sa kojim ćeš da treniraš, koji će da brine za tebe, a ne dečko kome ćeš da daš 10.000-20.000 da potroši na kocku. Pokazaću ti ja šta tebi treba u septembru. Naravno, drugarski. Uživaj i laku noć - opširno je napisao Fića, a Miksi mu je samo odgovorila:

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA PEŠIĆEVE I KARIĆA! U zanosu - tad su bili u VEZI?! Ona mu se pribila, BLISTAJU ZAJEDNO (FOTO)

- Laku noć - bila je kratka, a prepisku pogledajte ispod.

Foto: instagram printscreen/filip_mijatov

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija