• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2020

21:05

STARTOVALA NAS JE PATROLA, NJEGA SU UHAPSILI! Kristijan otkrio DETALJE o druženju sa Mikijem Đuričićem, a evo ima li POVLASTICE U "ZADRUZI 4"!

Rijaliti

STARTOVALA NAS JE PATROLA, NJEGA SU UHAPSILI! Kristijan otkrio DETALJE o druženju sa Mikijem Đuričićem, a evo ima li POVLASTICE U "ZADRUZI 4"!

Podeli vest

Ovo niste znali

U novom izdanju radio emisije ,,Amenzija", voditelj Bora Santana ugostio je budućeg zadrugara Kristijana Golubovića, koji je na početku odgovarao na intrigantna pitanja.

GAGI ĐOGANI NAPUŠTA SRBIJU! Planira da povede i ćerku, ali... TO ZAVISI OD Anabele!

Foto: TV Pink printscreen

MILJANA KULIĆ IMA NOVOG UDVARAČA! Komplimenti pljušte na sve strane... Polako, ali sigurno je osvaja! (FOTO)

Kristijan je odgovorio na pitanja o tome da li je dobio neke povlastice, budući da je poznat kao intrigantna medijska ličnost zbog njegove burne prošlosti. Golubović je istakao da nije dobio nikakve povlastice za ulazak u ,,Zadrugu 4".

- Voleo bih da mi nikada ne daju budžet, da bih pokazao da mogu i bez toga. Ja sam živeo i u raju i u paklu, u paklu je ekipa - našalio se budući zadrugar i dodao:

- Kao prvo, ja želim da smo svi isti, sa svim pravima i onda da vidimo ko se odvaja, po kulturi, po ponašanju, po duhovitosti, po pameti, pa čak i po spavanju. Meni je potrebno parče frotira i da spavam kod spomenika, meni to nije problem - rekao je Kristijan.

Kristijan se dotakao i druženja sa Mikijem Đuričićem, koji će mu od septembra biti cimer na velelepnom imanju.

Foto: TV Pink printscreen

- On je bio kuvar na jednom salašu, i kada smo pričali, pričali smo u grupama, muzici, politici, politici, konjima, o svemu ostalom. E sad, taj incident, kada nas je startovala patrola, jer nije imao papire, pa su njega uhapsili. A Miki je ušao unutra i onda je bio cirkus. Moja se tadašnja žena nešto kao uzbudila, pa je i ona napravila scenu, bilo mi je uglavnom neprijatno, jer od jednog kvalitetnog druženja je ispala kriminalna nota - opisao je Kristijan.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija