• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Radulović

10.08.2020

16:02

JOŠ JEDNA PEVAČICA NAPADNUTA U HRVATSKOJ! Nikolina nije jedina ŽRTVA - Nedu NASAMARILI, a ovog GLUMCA vređali što je CRNAC!

Rijaliti

JOŠ JEDNA PEVAČICA NAPADNUTA U HRVATSKOJ! Nikolina nije jedina ŽRTVA - Nedu NASAMARILI, a ovog GLUMCA vređali što je CRNAC!

Podeli vest

Ko bi rekao!

Voditeljka Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović preživeli su pravi pakao na odmoru u Hrvatskoj! Oni su za 20.000 evra iznajmili luksuznu vilu u mestu Kaštel Stari, ali im je ubrzo preselo "letovanje iz snova"

ROMANA PANIĆ DEPORTOVANA IZ BRIZBEJNA?! Pevačica se posle SKANDALA vraća u Srbiju?!

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Nikolina tvrdi da su ih vlasnici kuće u kojoj su odseli opljačkali, kao i da je Vidoje dobio batine kada je pokušao da im se suprotstavi. O SVEMU ŠTO IM SE DOGODILO PROČITAJE OVDE!

(VIDEO) OVO JE DOKAZ DA SU NEVINI!? Nikolina Pišek snimila VILU dok je policija vršila UVIĐAJ! "Nad nama je izvršen ZLOČIN!"

No, ona nije jedina koja je doživela neprijatnosti u Hrvatskoj. 

1. Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić otkrila je da veoma često gostuje u Hrvatskoj i da uvek puni klubove, ali je rekla i da joj se upravo u toj zemlji dogodila neprijatnost.

Foto: printscreen instagram

Jednom kad sam nastupala u Hrvatskoj, bio je neki njihov veoma bitan dan, u političkom smislu. I tokom mog nastupa prišao mi je jedan gost i tražio neku njihovu nacionalističku pesmu, koju ja nikad nisam čula. A pritom je bio pijan. I da bih izbegla problem, rekla sam mu: "Vidi druže, ti mi napiši tekst, ja ću da ga pročitam". Međutim, prišlo je obezbeđenje i odvelo ga", ispričala je Goga u jednoj emisiji.

SEKI ALEKSIĆ JE PORODICA SVETINJA! Evo šta poručuje Tanji Savić kojoj je MUŽ ODUZEO DECU i uskraćuje im KONTAKT!

2. Neda Ukraden

Neda Ukraden pevala je 3. avgusta 2012. godine u Glini u sklopu manifestacije “Hit rekords parti”, ali je njen koncert zvanično prikazan kao deo programa povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana grada.

Foto: Informer

Pevačica naglašava da nije znala da će biti zloupotrebljena.

– Da mi je bilo ko bilo čime naznačio ili zatražio da to bude u okviru obeležavanja “Oluje” ili sličnog političkog događaja, naravno da ne bih pevala, jer sam i sama žrtva ratnih razaranja u Hrvatskoj. Da li je moguće da ne postoji pamćenje o stotinama koncerata i akcija koje sam tokom devedesetih uradila za narod Krajine, za decu, za izbeglice, čime sam navukla mržnju njihovih progonitelja? Ko se i zašto okitio mojim koncertom u te svrhe, zaista ne mogu da znam, jer kad smo došli u Glinu u 19 sati, ni po čemu nisam videla da je to bilo šta drugo osim moj koncert – rekla je Neda za Kurir.

PALA MU VILICA DO PODA! Bio je pored Karleuše dok su je FOTKALI - Svi komentarišu KOLIKO JE ZINUO gledajući je! (FOTO)

3. Gabrijela Pejčev


Tokom jednog nastupa popularne pevačice, izbio je neočekivan incident zbog kojeg je pretrpela ogroman strah.  Naime, domaći mediji prenose da je Gabrijelin nastup u blizini Biokova prekinula grupa muškaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrijela Pejčev (@gabrijelaofficial) on Aug 6, 2020 at 9:22am PDT

 

- Prestravili smo se, bili smo jako uplašeni. Bilo nas je strah šta će se desiti", rekla je Gabrijela za Blic

4. Džejmi Foks

Glumac Džemi Foks doživeo je veliku neprijatnost tokom boravka u Dubrovniku, u koji je otišao radi snimanja filma "Robin Hud".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on Aug 8, 2020 at 1:36pm PDT

 

U jednom tamošnjem restoranu prišla su mu dva muškarca koja su ga vređala zbog boje njegove kože, a on je na Instagramu objavio snimak u kojem je zabeležio ovaj incident. Njemu su muškarci vikali "od*ebi, crnčugo", posle čega je osoblje restorana reagovalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija