• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

11.08.2020

08:00

MUŠKARCE PALI SA 142 KILOGRAMA! Miljana Kulić zbog GOJAZNOSTI sledi Đokovićev METOD za mršavljenje: Osam sati...

Rijaliti

MUŠKARCE PALI SA 142 KILOGRAMA! Miljana Kulić zbog GOJAZNOSTI sledi Đokovićev METOD za mršavljenje: Osam sati...

Podeli vest

Za višak kilograma krivi bivšeg dečka Zolu.

Miljana Kulić kaže da je muškarci nikad više nisu jurili nego sad kad ima čak 142 kilograma! Rijaliti zvezda, koju ćemo od septembra gledati u "Zadruzi 4", ističe da ima dosta udvarača, a među njima i jednog poznatog fudbalera!


- Otkad sam se ugojila, muškarci su odlepili za mnom! Nikad nisam imala više udvarača nego sad kad imam 142 kilograma! Pišu mi, zovu me, šalju poklone! To je neverovatno. Izgleda da im se baš sviđaju moje obline, zbog velike guze me zovu srpska Kim Kardašijan - priča temperamentna Nišlijka.

KOST I KOŽA! Bivša zadrugarka se POTPUNO DEFORMISALA u FOTOŠOPU, a onda pokazala kako izgleda UŽIVO! JEZA!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kulićeva dodaje da među udvaračima ima i poznatih ličnosti i da joj se nabacuje jedan sportista!
- Juri me fudbaler, ali neću da otkrivam njegovo ime. Šalje mi cveće na kućnu adresu i na Pink kad gostujem u emisijama. Ne volim fudbalere, smatram ih glupim, ali ovaj mi je simpatičan. Da bi bio sa mnom u vezi, mora da se dokaže. Lako je doneti cveće!

PUKLA TIKVA! Rijaliti par RASKINUO VEZU, bili su u VELIKOJ LJUBAVI, a sada su jedno drugome OKRENULI LEĐA!

Zola je kriv

Za to što se ugojila do neprepoznatljivosti Miljana krivi bivšeg verenika Lazara Čolića Zolu.

- Zola me je uništio, zbog njega sam nabacila 60 kilograma! Od mene je napravio svinju! Tovio me je da me nijedan muškarac ne bi hteo, ali mu to nije uspelo! To je radio da bi mogao da mi uzme sve pare! U šest ujutru je dolazio iz kockarnice, budio me i govorio: "Miljo, ajmo da jedemo picu! Jao, vidi ovu slanu palačinku. Miljo, 'ajmo sada jednu slatku" - priča Kulićeva.
Rijaliti zvezda otkriva da je zbog Zolinog poroka, na koji su bacili na desetine hiljada evra, bila prinuđena da jede i suv hleb!

Foto: Printscreen You Tube/Pink.rs

- Kad je prokockao sav novac, morala sam da jedem samo hleb. Svi znaju da testo goji! Zbog njegovog kockanja sam bila pod velikim stresom i stalno sam jela - žali se Miljana.

Ide u Egipat
Iako se muškarcima dopadaju njene obline, Kulićeva je ipak rešila da smrša.

- Zakazala sam liposukciju i prestala sam da jedem! Pijem kafe, pušim i gladujem. Primenjujem i autofagiju. Osam sati jedem salate i piletinu, a narednih 16 pijem samo vodu. Čula sam da to i Novak Đoković radi, a njemu verujem - rekla je Miljana i dodala da će na letovanju dodatno da se steše:

- Idem sa roditeljima i sinom Željkom u Hurgadu. Tamo ću da šetam i plivam. Do Nove godine ću da budem top-riba!
VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija