• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

07:45

LEPI MIĆA ZADAO ZAVRŠNI UDARAC! Otkrio Aninu NAJSTRAŠNIJU TAJNU - Tri godine su se PODRŽAVALI, a sada VELIKI OBRT!

Rijaliti

LEPI MIĆA ZADAO ZAVRŠNI UDARAC! Otkrio Aninu NAJSTRAŠNIJU TAJNU - Tri godine su se PODRŽAVALI, a sada VELIKI OBRT!

Podeli vest

Haos u emisiji!

Gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditeljke Dušice Jakovljević, Lepi Mića rekao je kako postoji osoba kojoj je Ana Korać rekla kako je ušla u Zadrugu, da bi njen dečko David Dragojević pronašao novu ljubav.

PREKINUTA EMISIJA! Ovo se NIKAD nije desilo u studiju! Darko se našao u ČUDU - GOSTI SU OVO PRIREDILI GLEDAOCIMA! (VIDEO+FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

- Kada je ovo čula, Ana je oštro to demantovala govoreći kako to nisu njene reči, a Mića nije želeo da imenuje osobu kojoj je navodno Koraćeva ovo priznala.

NIJE LEPOTAN, NIT JE ZGODAN, AL' IMA ONO NEŠTO! Njegove bivše su OPASNE ŽENSKE, a jednu NIKADA NEĆE ZABORAVITI! ON je najveći RIJALITI ZAVODNIK?

- Ja znam Anu najbolje na svetu, ona nema snage da raskine s njim - rekao je Mića.

- Sada će skoro dve godine kako smo zajedno. Meni da je loše, ja ne bih bila s njim - rekla je Ana.

Foto: Printscreen You Tube

- Ana kada je videla Davida u Zadruzi 3, nije joj bilo dobro. Jer je rekla jednoj osobi: "Ja sam ga pustila da bude napolju i nađe neku vezu". Ana, to mi je neko rekao s kim si ti dobra - pričao je Mića.

- Mićo, to nije moj rečnik. Ja to nisam rekla - dodala je Ana.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija