• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2020

09:31

NAPUSTIO EMISIJU! U program se UKLJUČILA ONA, Brendon SKOČIO KAO OPAREN! Auuuu! (VIDEO)

Rijaliti

NAPUSTIO EMISIJU! U program se UKLJUČILA ONA, Brendon SKOČIO KAO OPAREN! Auuuu! (VIDEO)

Podeli vest

Nije mogao više da izdrži

Gosti u sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3" Branislav Radonić Brendon i Nikola Orozović, a domaćin ove emisije bio je voditelj Darko Tanasijević. 

(VIDEO) ŠOK! OROZOVIĆ POTVRDIO MILJANINU PRIČU DA JE POZAJMIO NOVAC ZOLI: Kad je pobegao iz Niša, pomogao sam mu da...(VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

SKANDAL U EMISIJI! Orozović POTPUNO POBESNEO zbog provokacija sa Tvitera, pa URLAO na Brendona!

- Prenesi Brendonu pozdrave od Nevena Ciganovića, i da se radujem našem susretu - glasila je poruka koju je pročitao Nikola.

- Ja ne želim da se predstavljam kao Ken, to me ne zanima - rekao je Brendon.

U program se uključila gledateljka Ceca iz Pirota koja je iznela niz kritika na račun Brendona. Potom je Brendon napustio emIsiju da bi obavio fiziološke potrebe.

Foto: TV Pink printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija