• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2020

12:58

OPA BATO! Miljana i Zola UHVAĆENI U CENTRU Beograda! Čolić se pokazao kao pravi DŽENTLMEN, Marija će PASTI U NESVEST kad vidi ovo!

Rijaliti

OPA BATO! Miljana i Zola UHVAĆENI U CENTRU Beograda! Čolić se pokazao kao pravi DŽENTLMEN, Marija će PASTI U NESVEST kad vidi ovo!

Podeli vest

Vreme je da i on časti...

Miljana Kulić je išla na letovanje sa sinom Željkom u Hurgadu i tamo provela svega tri dana, azatim sela u avion i vratila se u zagrljaj Lazaru Čoliću Zoli, sa kojim se ponovo pomirila i sve to obelodanila na društvenoj mreži Instagram. 

NA IVICI JE - Gagi redovno ide kod PSIHIJATRA! Đogani skroz PUKAO zbog PORODIČNIH PROBLEMA, priznao sve o odnosu Atijasove i Lune! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram/miljana__kulic

INTIMNI SNIMAK TANJE SAVIĆ - SA NJIM?! Danas prolazi KROZ PAKAO ZBOG SUPRUGA, a ovog muškarca je volela PRE! Krili su ljubav i SNIMALI SE U KREVETU - on je OBJAVIO!

Otkako su se pomirili Miljana i Zola se ne razdvajaju - svuda idu zajedno, a jedan korisnik TikToka ulovio ih je juče u centru Beograda. Iz priloženog snimka može se zaključiti da je došlo do određenih promena u njihovoj vezi.

Naime, Miljana je, kao i njena majka Marija, javno optužila Zolu da je samo finansijski iskorišćava, kao i da je ona sama finansirala sve njegove hirove, a sada se Čolić poput pravog džentlmena uhvatio za novčanik i platio račun u jednoj piceriji.

Foto: Printscreen tiktok/lukavla.hovic01

- Sad samo Zola placa, Miljana švorc - prokomentarisao je autor snimka.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO:

IVA JE STUDIRALA RIJALITI, A ANA KORAĆ JE STEFANOV TIP DEVOJKE! Osman Karić otkriva detalje o svom sinu koje do sada niste znali! (Video)

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija