• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.08.2020

18:17

MIKI ĐURIČIĆ POSTAO OTAC! Naslednica stigla na svet - ima 4 KILOGRAMA, a dobila je OVO ime! Evo kako su MAMA I BEBA!

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ POSTAO OTAC! Naslednica stigla na svet - ima 4 KILOGRAMA, a dobila je OVO ime! Evo kako su MAMA I BEBA!

Podeli vest

Nikad srećniji!

Izabranica Mikija Đuričića, o kojoj nikada ništa nije želeo da otkrije, danas se porodila i na svet donela njihovu ćerkicu.

Foto: printscreen/tvpink

Mikijeva devojka se porodila u Novom Sadu, na svet je donela zdravu i pravu devojčicu teško 4.500 grama, a ponosni roditelji su joj dali ime Dunja.

UHAPŠEN BIVŠI UČESNIK ZADRUGE 3! SKANDAL! Pokušao da pređe GRANICU, a onda je usledio ŠOK! Evo šta se DESILO!

- Sve je super, beba je super, mama je super, sve je odlično prošlo, beba ima četiri kile. Sve je odlično bilo, ja ne mogu sad mnogo da pričam, u gužvi sam, sestra mi je tu, eto, sve je dobro prošlo, šta imam više da vam kažem. Sve je super, slavićemo u nedelju - poručio je Miki, kom se u glasu čulo da je vidno uzbuđen zbog toga što je postao otac.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Još ako bude lepa i zgodna na oca...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija