• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

02.09.2020

10:35

GLAVNI ADUT ČETVRTE SEZONE JE ON! Ispunjeni su mu POSEBNI USLOVI, ima posebno kupatilo i KOMUNICIRAĆE SA PORODICOM!

Rijaliti

GLAVNI ADUT ČETVRTE SEZONE JE ON! Ispunjeni su mu POSEBNI USLOVI, ima posebno kupatilo i KOMUNICIRAĆE SA PORODICOM!

Podeli vest

Šok!

Vuk Mob jedan je od najplaćenijih i glavnih aduta četvrte sezone rijaliti programa „Zadruga“, a budući da će na imanju u Šimanovcima provesti skoro deset meseci, reper je zahtevao posebne uslove. Vuk odlično zarađuje, za nastup sa di-džejem dobija 6.000 evra. S obzirom na to da bi Zadruga 4 trebalo da traje deset meseci, tražio je od producenata baš veliki honorar.

ZADRUGARI JE ZOVU ''VELIKA ŠEFICA'', ime joj je Milica, a evo kako su je PRIJATELJI ZVALI U MLADOSTI čelnicu Pinka! (FOTO)

Foto: tvin.rs/Stanislav Lonhardt

Zbog svega što je tražio, pregovori s produkcijom trajali su mesecima, da bi na kraju uspeo da dogovori ono što mu je bilo najvažnije, a to je zasebno kupatilo.

Osim kupatila, reper zahtevao i druge stvari.

ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU 4! Filip Mijatov u NJENOM društvu - pred svima joj uradio OVO! Zagrljeni i NASMEJANI! (FOTO)

Foto: Informer

- Svi koji poznaju Vuka znaju kakav je fanatik kada su čistoća i lična higijena u pitanju. Uplašio se na samu pomisao da neće imati kupke, dezodoranse, paste i četkice za zube. Zbog toga je zahtevao da sve što mu treba za ličnu higijenu ima u neograničenim količinama - kaže izvor i navodi da je Vuk zamolio da ga na svakih nekoliko nedelja obaveštavaju o stanju njegove trudne verenice.

''ZGADILI SU MI SE ĐOGANIJEVI'' ŠOK u emisiji - Dušicu prozvala GLEDATELJKA! Počela da brani POBEDNICE ZADRUGE!

-Budući da Vuk neće videti svoju verenicu do porođaja, kada po dogovoru s produkcijom može da izađe na neko vreme, zamolio je da ga u nekoliko rečenica obaveštavaju o trudnoći i bebi na svakih nekoliko nedelja - kaže na kraju razgovora izvor.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija