• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2020

10:41

NISAM DOBIO OBAVEŠTENJE OD SUDA - OTIMAČINA! Gagi Đogani POTRESNOM IZJAVOM priznao sve o ALIMENTACIJI, Atijasova ga UNIŠTILA, SVE MU JE UZELA! (FOTO)

Rijaliti

NISAM DOBIO OBAVEŠTENJE OD SUDA - OTIMAČINA! Gagi Đogani POTRESNOM IZJAVOM priznao sve o ALIMENTACIJI, Atijasova ga UNIŠTILA, SVE MU JE UZELA! (FOTO)

Podeli vest

Đogani ističe da će biti najbolji deda na svetu.

Kako je Anabela Atijas dobila na sudu svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, on će morati da isplati sve zaostale alimentacije. Iako je znao šta ga čeka, Đogani je ostao šokiran potezom svoje bivše, te je svoje razočaranje podelio sa prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk.

ANASTASIJA OBJAVILA VRELU FOTKU IZ KREVETA! Ražnatovićeva NAPUĆILA USNE, NAMIGNULA, a zbog ovog PRIZORA će vam ZASTATI DAH! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

JEDVA DOŠLA DO DAHA! Gledateljka URNISALA Ivanu Krunić, ONA ZAJECALA, a onda otkrila svoj odnos sa Čedom Čvorkom - ovaj DOKAZ govori sve! (VIDEO)

Đogani je odlučio da pošalje svima važnu poruku i prizna da možda nekad nije bio dobar otac, ali da je uvek bio uz svoje ćerke i kada nije imao novca, te da će sigurno biti najbolji deda na svetu.

- Možda sam danas razočaran kao čovek, jer sam mislio da žena sa kojom sam proveo najbolje godine svog života poznaje srž mog karaktera, da su moja deca moja svetinja i da sam uvek sve što sam imao dao za njih. Nisam očekivao da se bukvalno primeni način otimačine novca alimentacije koju sam dugovao svojoj deci. Nisam ranije dao jer nisam imao! U rijaliti sam ušao da bih obezbedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih prosledio, ali suprotna strana, moja bivša supruga je na grub i brutalan način se aktivirala i iznenadila me po ko zna koji put neprijatno u životu. Nisam dobio nikakvo obaveštenje od suda. Danas sam ostao zatečen kada sam shvatio da mi je kartica blokirana. Osetio sam se kriminalcem, neprijateljem svoje dece. Ponavljam da nikada nisam bežao od te obaveze prema deci, ali se život poigrao. Ponavljam ranije nisam imao taj novac. Našao sam način da ga imam i sigurno bih ga dao u nadi da me moja bivša supruga bar malo poznaje, da meni novac ne predstavlja ništa i da je dobro znala moj životni put i da je znala što je to tako. Uvek sam deci van odluke suda davao koliko sam mogao i više od toga. Ja sam uvek tu za njih, možda ne kako su drugi očekivali. Maksimalnu ljubav, pažnju i brigu sam pružao. Jedino što mi je važno je da Luna i Nina znaju da je moj život i njihov i da će mi oprostiti ako sam nenamerno grešio. Želim da kažem da Nina to najbolje zna, jer je živela prethodnih godina sa mnom. Delili smo ono što smo imali. Njima dvema ovom objavom javno obećavam da nikada neću izostati iz njihovog života. Na mene mogu da računaju svake sekunde. Svaka njihova odluka je za mene svetinja. Ako sam nekada bio možda loš otac mojim ćerkama, izvinjavam se i kajem, ali dajem reč da ću biti najbolji deda na svetu - napisao je Đogani uz sliku sa Ninom i Lunom.

 

 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija