• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

14:41

MILJANA I DALJE ZALJUBLJENA U DARKA LAZIĆA! ŠOK priznanje zadrugarke: Zola, volim te najviše na svetu, ali on mi je tako... (VIDEO)

Rijaliti

MILJANA I DALJE ZALJUBLJENA U DARKA LAZIĆA! ŠOK priznanje zadrugarke: Zola, volim te najviše na svetu, ali on mi je tako... (VIDEO)

Podeli vest

Šok!

Miljana Kulić često je bila povezivana sa pevačima, o čemu je i sama pričala. Međutim, ona je po ulasku u "Zadrugu 4" progovorila o pevaču Darku Laziću koji joj se i dalje sviđa, bez obzira što je u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink printscreen

MILJKOVIĆ se oglasio nakon PROSIDBE LUNE - OVO IH KOČI da se što pre VENČAJU, a evo reakcije NJEGOVE MAJKE!

- Darko Lazić mi je i sada je**zovan! Makar imao i 100 kg, ima mi nešto, ne znam... Zola, ja tebe volim najviše na svetu, ali... - govorila je Miljana.

Foto: informer.rs

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

BONUS VIDEO:

IVA JE STUDIRALA RIJALITI, A ANA KORAĆ JE STEFANOV TIP DEVOJKE! Osman Karić otkriva detalje o svom sinu koje do sada niste znali! (Video)

U DOMU KOD KARIĆA! Stefan u iskrenom razgovoru (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija