• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2020

14:40

DOLAZILA MI JE U ZATVOR! Kristijan OGOLIO DO KOSKE Staniju, upetljao i Tomovića! Dobrojevićeva ga OPASNO "ZAVRNULA"! ZAKLEO SE DA JE SVE ISTINA!

Rijaliti

DOLAZILA MI JE U ZATVOR! Kristijan OGOLIO DO KOSKE Staniju, upetljao i Tomovića! Dobrojevićeva ga OPASNO "ZAVRNULA"! ZAKLEO SE DA JE SVE ISTINA!

Podeli vest

Zadrugar ispričao šta je sve prošao sa Dobrojevićevom.

U sinoćnoj emisiji "Životne ispovesti sa Milanom" Kristijan Golubović pričao je o svojoj burnoj prošlosti koju ima sa Stanijom Dobrojević. Njegovo izlaganje je nemo slušao Vladimir Tomović i gutao knedle.

NAKON BEKSTVA IZ ZADRUGE, Mijatov proveo noć u ZATVORU, a evo šta se DESILO nakon toga! VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

Jadranke Barjaktarović se ODREKLA SESTRA, IZGUBILA I PORODICU zbog Mila, OTKAZANI JOJ SVI NASTUPI!

- Ja znam čoveka koji je otišao sa Stanijom u hotel, on je spreman sve to da kaže. Nema Stanija dobru dušu, ona ima pola dobrog tela i srednje-težak život, ne može da bude žrtva i hvata na patetiku... Kada sam ja izašao napolje, izvadim iz džepa 100 hiljada evra i 15 minuta pre kraja glasanja zauzmemo sve trafike u Beogradu i glasamo. Čovek mi kaže: "Da li ti znaš da ova gubi?", ja kažem: "Šta me briga, ja sam završio svoje", ja sam u Kraljevu kod svoje žene i dece, sedim i gledam finale... Paket s jedne strane sa Tamarom Đurić je bio prazan, devojka se nije borila. Ja sam između zla i g*vana, izabrao g*vna. Što kaže Vlada Tomović: "Ja sam se g*vna najeo", ja sam se g*vana izabrao. Ja sam se tada posvađao sa velikim prijateljima, stavljao neko blato na svoj obraz, zbog koga? I dan danas mi plače žena... I dan danas se stidim - pričao je Golubović.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja kažem: "Samo da pobedi neko od nas troje", ja sam opterećen da treba da idem u Zabelu 4 godine. Ja ležim i gledam, ono odbrojava, i kažu mi: "Druže, ovi padaju. Ova (Tamara) je ubila s procentima", ja kažem: "Kako je moguće, devojka klaberka, 4 momka promenila za mesec dana?" i to je samo princip što sam obećao ja pobedu, a ona je meni obećala novac. Izlazimo sa Farme, oni idu na Zlatibor, drugi put je zovem ona na Zlatioboru... Ona dolazi kod mene u posetu na silu hoće da me vidi. Ona je tamo kukumakala. Što je ona bila u zatvoru, što je ostavila taj novac, pitajte nju... Dolazimo u Novi Sad s dva advokata, stajem ispred njenog stana, smrdi joj iz usta na tu hemiju - pričao je Kristijan.

- Ona je dovela svoje novinare na Frušku Goru. Šta radi takvo pokvareno biće za pare... Vodi me u drugu sobu, ostaju advokat, ona njena majonez PR menadžerka. Krsta mi, svake mi moje rane, šta radi... Kaže: "Slušaj, imala sam ovoliko, dala sam vam pare damo izjavu i idemo dalje". Ja kažem: "Šta kažeš ti? Koliko ima novca?", ona kaže: "Pa znaš ja sam morala mami, menadžerki, imam 25 hiljada", ona zna da ja sutra idem u zatvor, a ona u svoj život. Ona je navikla fudbaler, hoklica, novi telefon, tašnica, krpice... - dodao je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 

BONUS VIDEI

TREBA VAM LOVA?! Hrvatski par snima filmove za odrasle i prodaje ih - PO OZBILJNOJ CENI!

KRVAVI OKEAN, A JOŠ KRVAVIJI PESAK! Persijski zaliv krije čudo prirode!

OD OVOG ZVUKA ĆETE POLUDETI ILI UŽIVATI! Obavezno stavite slušalice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Paziteee komese dajetee. Viditi li kakav je karakter ovog čoveka? Kad mu je bilo potrebno, primao vas je, sada je suprotno (nije u ćeliji) i ogovara vas. Mogu li psiholozi analizirati ovakve ljude? MATERIJALIZAM, ja bih rekao. Zao čovek i sova love u mraku.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija