• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

18.09.2020

20:57

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI SVADBA LUNE I MARKA! Đoganijeva progovorila o SVEMU - imaće čak DVE VENČANICE!

Rijaliti

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI SVADBA LUNE I MARKA! Đoganijeva progovorila o SVEMU - imaće čak DVE VENČANICE!

Podeli vest

Nakon veridbe, nekadašnji zadrugari uveliko razmišljaj o svadbi!

Iako su u rijaliti takmičenju zadruga imali turbulentnu vezu, Luna Đogani i Marko Miljković doguraše do svadbe. Njihova veridba iznenadila je mnoge, pa i samu Lunu, a odigrala se u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice, bez pevačicine majke Anabele.

Foto: printscreen instagram/marko_luna123

GAĐAO GA FLAŠOM - HAOS U BELOJ KUĆI! Skočio na NJEGA - pljuštale UVREDE! Reagovalo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Nakon veridbe, nekadašnji zadrugari uveliko razmišljaj o svadbi, a Luna zna tačno kakvu će venčanicu nositi.

- Ja odmalena imam u glavi kakvu venčanicu želim, ja ću da je sašijem i ona će da bude savršena za mene. Biće dugačka, zapravo, imaću dve: onu za parti i onu za pred oltar. Već je to godinama u mojoj glavi, sigurno četiri godine razmišljam o tome.

Foto: printscreen instagram/luna_djogani

Anabela je nju rodila sa 24 godine, pa i Luna planira da bude mlada mama.

- Naravno da je to u planu, ali to nije do nas, već do Boga, ako da, a daće sigurno - kaže ona, a Marko dodaje:

ANABELA SE OGLASILA NAKON HAPŠENJA GAGIJA ĐOGANIJA! Kratko i jasno poručila OVO!

- Meni je drago da sam je verio pre nego što je ostala u drugom stanju, da ne bude verio sam je zato što je zatrudnela - priča on, a Luna se slaže:

Foto: Printscreen You Tube

- I meni je baš drago što smo sve po redu, ne žurimo nigde, život je pred nama.

Oni tvrde da se ne svađaju kao u rijalitiju.

- Možda se malo sporečkamo oko kućnih poslova, ali te svađe iz "adruge" i ove napolju nemaju veze sa vezom. Mi se posvađamo i pomirimo posle 15 minuta i ko da se nikad nismo svađali, više je to rasprava ko je gde šta ostavio u kući i šta treba da se uradi.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija