• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

07:16

(VIDEO) VRIŠTALI OD UZBUĐENJA! Ona je stigla u BELU KUĆU,  ovako je protekao njen susret sa Reom, a onda je napala Tomovića: ŠTO SI ME BLOKIRAO!

Rijaliti

(VIDEO) VRIŠTALI OD UZBUĐENJA! Ona je stigla u BELU KUĆU, ovako je protekao njen susret sa Reom, a onda je napala Tomovića: ŠTO SI ME BLOKIRAO!

Podeli vest

Sinoć je u Zadrugu ušla nova zadrugarka Tara Simov dok je u pozadini išla njena pesma. Tara je krenula da se pozdravlja sa svim zadrugarima

Zanimljiv detalj je bio kada se se Tara pozdravila sa Andreom Reom Anđelković, sa kojom su je spajali u raznim sukobima. Rea je Tari pružila levu ruku prilikom pozdrava.

- Ja sam Tara. Iskreno ono što sam pratila i gledala napolju vi ste pravi foliranti, sramota me je u ime nekih ljudi. Je l' vam se sviđa pesma? Inače sam slobodna. Mnogo ljudi me je razočaralo, najviše ti Aleksandra, budi kao ja - rekla je ona.

Tara se pozdravila sa Miljanom Kulić kojoj je rekla da joj je ona poklon za rođendan, a posebnu pažnju privukao je i pozdrav sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je Tara ranije bila u dobrim odnosima, ali ju je on blokirao na Instagramu.

- Što si me blokirao? Što si me blokirao? Što si smrad? - pitala je Tara Vladimira dok ju je grlio.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija