• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

08:25

GRCALA JE U SUZAMA PRED SVIMA! Marija Kulić u NERVNOM RASTROJSTVU - Sve bi da je Miljana kao OVA ZADRUGARKA!

Rijaliti

GRCALA JE U SUZAMA PRED SVIMA! Marija Kulić u NERVNOM RASTROJSTVU - Sve bi da je Miljana kao OVA ZADRUGARKA!

Podeli vest

Svi su je slušali.

Posle vanrednog ubacivanja, usledila su "Pitanja novinara". Nakon što ih je Dušica Jakovljević sve okupila i pozdravila, prvo pitanje za zadrugare imao je Marko Pantić, a bilo je za Mariju Kulić:

KAKAV TRANSFER! Voditelj dao OTKAZ, pa ušao u ZADRUGU 4 - Prelep je, zadrugarke odmah BACILILE OKO NA NJEGA! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Moram da se vratim na situaciju od juče i Zolin ulazak, šta vas je iznerviralo kada ste znali i šuškalo se da će ući? - glasilo je pitanje.

Evo kako IZGLEDA OGRLICA koju je Zola POKLONIO Miljani: RUČNO RAĐEN NAKIT, BISERI, ali Kulićevoj se ne dopada! (VIDEO)

- Da, čula sam da ulazi, ali on nije imao nikakvu najavui, a on je pao kao sa krova. On je ovde izviđač, i neću dozvoliti da njegovo učešće utiče na moje zdravlje, on je za mene izviđač, niti ću ga komentarisati. Šokirana sam ulaskom, jer sam čula od ljudi da je tu, kao da je gurnut. Mene je Miljana iznervirala zbog cele organizacije, jer je bilo predivno, i ona juče napravila haos, i za mene je to bilo strašno. Nije ispoštovala sebe - rekla je Marija.

Potom su je zamolili da prokomentariše emotivni momenat sa Jovanom Ljubisavljević, koja ju je sinoć sve vreme tešila.

Foto: printscreen/tvpink

- Ona me podseća na Tijanu i Anu, divna je i fina. Zamolila sam je da ostane ovakva kakva je. Mene Miljana nije slušala. Jovana je zlatna, samo da se ne pokvari. Nadam se da su roditelji ponosni, kao ja na Tijanu i Anu. Jer, Miljana ne uvažava moju reč - rekla je Marija kroz suze.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija