• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.09.2020

18:01

NADEŽDA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE JAVNO OSTAVILA TOMU: Loše sam, ne mogu da jedem, završiću u BOLNICI... A evo da li će mu OPROSTITI!

Rijaliti

NADEŽDA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE JAVNO OSTAVILA TOMU: Loše sam, ne mogu da jedem, završiću u BOLNICI... A evo da li će mu OPROSTITI!

Podeli vest

Nije joj lako!

Drama bivše zadrugarke i pevačice Nadežde Biljić ne prestaje otkad je njen nevenčani suprug Toma Panić počeo da flertuje u Beloj kući, najpre sa Draganom Mitrović, a onda i sa Milicom Kemez (više o tome pročitajte ovde). Zbog cele situacije, Nadežda je u agoniji, a odlučila je i da ga javno ostavi, pa mu je sinoć poručila da više nema ženu.

Foto: printscreen/tvpink

Nadežda je otkrila kako se oseća zbog celokupne situacije, a ona je između ostalog otkrila i da sumnja da Milica Kemez želi da joj se osveti zbog Bore Santane, sa kojim su bile obe.

- Nikako sam, u daunu sam. Osećam se jako loše, svako jutro povraćam, ne mogu ni da jedem, nemam apetit, a moram da jedem zbog insulina. Veoma sam loše, ne mogu ni da spavam, evo i sada gledam šta se dešava u ''Zadruzi'' - kaže ona kroz suze na početku razgovora i dodaje:

- Toma je i nakon što mi se obratio i poručio mi da samo mene voli pričao sa Milicom u šiframa. Toma i ja smo mnogo toga oprostili jedno drugom, ja više ne mogu da opraštam greške. On je prvo pravio priču sa Draganom, pa je rekao da se muvao sa Rialdom i sada na kraju ostaje sa Milicom Kemez u kupatilu dva sata... On tako ne može da se ponaša, nego treba da se postavi kao ja. Ja sam blokirala Boru (Santanu), sa kojim sam bila, to sam javno i priznala. Stigao mi je i snimak u kojem me Bora pita zbog čega sam ga blokirala i ja sam mu tada rekla da sam to uradila iz poštovanja prema svom suprugu. E tako bi i on trebalo da kaže. On ne ume da se ponaša, zna samo da priča, a ne ume da se ponaša. I te kako ima nečeg između njega i Milice. To nije lepo. Slušala sam jutros njihov razgovor, on se od nje ograđuje. To što je on u daunu, ne zanima me, i ja sam 20 dana u daunu. Svako jutro povraćam, nije mi dobro zbog svega, završiću u bolnici, ja sam bolesna žena - kaže Nadežda i dodaje:

Foto: printscreen/tvpink

- Za mene je ovo veća javna prevara, nego se*s. Bilo je i ranije svakakvih stvari i neću da pričam o tome. Ako imamo dogovor i ponašam se kao dama, ne odgovaram na poruke, imam distancu, ponašam se kao udata žena, zašto se onda on ne ponaša kao oženjen muškarac? On je taj koji je prekršio naš dogovor! Za šta? Za kadar? - ističe Biljićeva i otkriva da će Tomi dati još jednu šansu ukoliko se zaista promeni.

- Ja to zaista mislim, ali mu dajem priliku da vidim da li će dokazati da me zaista voli. Ja ne kažem da treba skroz da se sklanja od žena, ali treba da drži distancu i da ne pravi priče ako ih nema - rekla je Nadežda i otkrila da smatra da je Stefan Šebez u sve umešao prste.

- Oni sada pričaju kako ih je Šebez namestio. On je jedno g*vno od čoveka, on je u stanju sve da namesti i rasturi. On je raširio priču za Milicu i Tomu, pritom on muva tu istu Milicu. Šebez je umešao prste. On je prvi rekao da je Toma Milici crtao srca, a on nije ustao i to demantovao. Da sam ja nekom crtala srca, Toma bi ušao tamo i j*bao bi mi sve po spisku. Ako se Toma promeni, porazgovaraćemo, izmirićemo se, ako ne, onda ćemo da se raziđemo i to - rekla je bivša zadrugarka i otkrila da joj se javio njen i Miličin zajednički prijatelj, ali i da sumnja da Kemezova želi da joj se osveti zbog Bore.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam u afektu rekla svašta. Potičem iz normalne porodice i ja nisam tako naučena, šta god da se desi, on će imati pravi da viđa dete i da ga vodi u Svilajnac. Samo sa mnom neće imati kontakt ako nastavi. Nije on upao u depresiju zato što me voli, već zato što ne zna šta ću ja sada da uradim. Sumnjam sada u sve. Neka se on odluči sa kojom će prvo, ako će sa nekim da tera priču, neka to bude jedna osoba. On je meni sve ograničio, pustila sam ga da vodi moju karijeru i sve i on meni vraća tako što sa Milicom Kemez pravi priču. Mislim da sa Miličine strane ima simpatija, javio mi se jedan naš zajednički prijatelj koji je preneražen. Moguće da je sa Miličine strane osveta u pitanju zbog Bore, možda i sa Tomine, više ne znam. On se ponaša kao balavac sada. Ja sam morala javno da ga ostavim da bi on malo došao sebi. Dete nam plače non-stop i povraća. Plače za ocem, a šta ja da radim? Ne mogu da mu pustim da gleda oca kako se k*rva po ''Zadruzi'' - završava priču Nadežda.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija