• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2020

09:31

JADNO, KOPIRA NJEGA I DRAGANU MITAR! Mina jedva obuzdala BES dok je pričala o Tomoviću - URNISALA GA, nije štedela nikoga! (VIDEO)

Rijaliti

JADNO, KOPIRA NJEGA I DRAGANU MITAR! Mina jedva obuzdala BES dok je pričala o Tomoviću - URNISALA GA, nije štedela nikoga! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugarka bez dlake na jeziku.

Sagovornica voditelja Darka Tanasijevića je bila nova-stara ukućanka Mina Vrbaški koja je otkrila svoje dosadašnje utiske.

- Imam već svoju delegaciju. Anđelo, Šebez, Ša i mnogi drugi. Za njih tvrdim da će mi biti baš dobri prijatelji, šalimo se, pričamo. Promenila sam mišljenje o nekim zadrugarima. Što se tiče Cara, slušala sam šta je pričao o meni sa Monikom, i bilo sam jako iznervirana zbog toga. Filip je neiskvarena duša, nije navukao sa ovakvim ljudima. Ja svima uvek oprostim, pa sam tako i njemu. I ona situacija danas, uspela sam da ga utešim. Ne mogu da verujem da je neko kvaran kao Toma, i žao mi je što se sve desilo. Zgotivila sam se sa Filipom, i nadam se da ćemo imati dobru relaciju - objasnila je Mina.

Foto: TV Pink printscreen

- Dopada li ti se Filip? - pitao je Darko.

- Ne, ne bih sebi dozvolila da imam nešto sa takvim profilom. On je dobar, i mislim da ćemo biti prijatelji, više ga gledam kao starijeg brata - rekla je Mina.

Foto: TV Pink printscreen

- Tomović i ti? Da li si očekivala da će ti se javiti? Kakav utisak imaš o Jovani? - pitao je Darko.

- Ne, nema šta ja sa njim da pričam. Znaš i sam šta je sve pričao o meni u emisiji, pa onda ovde. Moj i njegov odnos nema šta da se pominje, on ne treba da mi prilazi. Takav profil čoveka ne treba da mi prilazi. Njegova priča sa Jovanom deluje kao da kopira i njega i Draganu Mitar, i podseća na te priče od ranije, mogao je bar nešto da promeni - rekla je Mina.

- Jovani sam rekla da treba da uradi kako oseća, i da joj ta priča ne treba. On se podsmeva njenom dečku, pokušava da ga spusti, to mi je strašno, ja tog Luku znam, on je normalan, prizeman, kulturan, i zato kažem, ona treba da se pomeri od njega, i da mu ne daje prostor. Sve što Vladimir radi su mi fore koje radi dečko od 23 godine. Toliko mi to jadno izgleda, tek sad vidim kakva sam bila - rekla je MIna.

Foto: TV Pink printscreen

- Što se tiče Tome i Milice Kemez, kakav ti je utisak, kako posmatraš situaciju, ko je više zgrešio? - pitao je Darko.

- Toma je pogrešio što je imao prisniji odnos sa devojkama. Žao mi je Nadežde, ona je kući sa detetom, i to sve teško podnosi. On neke stvari nije smeo da dozvoli, i ono sa Draganom na doku, i sa Milicom, ali ja verujemd a se Milica igra, ona je slobodna, i može da radi šta god hoće. On je taj koji treba da kaže da mu to ne treba, a i ovo što je danas radio je užasno, pokazao je najgore ove sezone, treba da se druži sa muškim društvom, a ne da je blizak sa ženama. Milica nije kriva, nego on. Mada, mislim da će ova priča da se završi uskoro - rekla je Mina.

Mina je žestoko oplela po rijaliti cimerima, nikoga nije štedela, a o svemu detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija