• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.10.2020

19:22

NADEŽDA PODIŽE TUŽBU PROTIV TOME - ŽELI DA MU UZME POLA HONORARA: Doživotno ću mu zabraniti da viđa dete!

Rijaliti

NADEŽDA PODIŽE TUŽBU PROTIV TOME - ŽELI DA MU UZME POLA HONORARA: Doživotno ću mu zabraniti da viđa dete!

Podeli vest

Skandal!

Prošle noći tokom žurke koju je organizovao Veliki šef, na kojoj je zadrugare zabavljao pevač Radiša Trajković Đani, došlo je do potpunog preokreta u životu Tomislava Tome Panića.

Naime, Toma je prošle noći tokom žurke bio prepušten strastima, pa se tokom igre "Masne fote" poljubio sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić, sa kojom je čak simulirao i intimne odnose (više o tome pročitajte ovde).

Foto: TV Pink printscreen

Nadežda se sada vidno neraspoložena i utučena oglasila, te se poverila o svim problemima kroz koje trenutno prolazi, pa je prokomentarisala i Tomin sinoćni potez.

- Kako sam? Ja sam ovo očekivala, očekivala sam s*ks, ali ne znam zašto se nije desio! Bora ga je ubedio verovatno da sam p*šila k*rac Peksu. Smatram da on mene nikad nije ni voleo, smatram da je sa mnom bio samo iz koristi, jer je moja majka podigla kredit u vrednosti 400.000 dinara zbog njegovih kazni u Svilajncu, da bi mogao da ode dole i vidi svoje roditelje. Sve je on lepo isplanirao, nije smeo da me ostavi, jer sam ja bolesna, ali evo sada je pokazao pravo lice - započinje Nadežda.

Sada ću definitivno da zabranim prilaz i meni, i detetu i uradiću sve što je u mojoj moći da zabranim doživotno, dete će uzeti moje prezime - rekla je Nadežda.

Nadežda je otkrila zbog čega joj njen bivši ljubavni partner, koji ju je javno prevario, dok ga ona čeka sa sinom kod kuće, duguje pozamašnu sumu novca.

Foto: Printscreen TV Pink

- Imao je tuče, razna sr*nja je pravio! I nije bolji nego za k*rvetine, oduvek je voleo ku*ve kao što su Paula i Aleksandra, sad neka ih finansira, sad mi je jasno zašto mu je prvo dete oduzeto. Njegovo ponašanje govori da mu nije stalo ni do deteta, ni do žene - izjavila je slomljena Nadežda.

Za kraj Nadežda je otkrila i da će podneti tužbu protiv Panića, te da zbog vanbračne zajednice u kojoj su živeli će tražiti novac i to pola njegovog honorara u Zadruzi 4.

- To je njegov obraz da li će vratiti novac mojoj majci, ona je uradila to iz srca, ona nije kao on da ucenjuje ljude za novac, on je jedan ološ i g*vno od čoveka, lažov patološki. Treba da mi bude zahvalan jer sam ga napravila zvezdom Zadruge! Taj čovek je sa mnom završio za sva vremena! Žvalavi se sa k*rvama, ne misli na dete! Jadno i bedno! On je jedan idiot i sve najgore što postoji! On meni dođe pola honorara, jer smo živeli 6 meseci u vanbračnoj zajednici, samo ga po džepu treba tući - bila je ljuta Biljićeva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija