• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2020

21:22

LEPOM MIĆI NAGLO POZLILO! Hteli da ga vode u BOLNICU - ODBIO IH! ''Ako treba, ovde ću da umrem''! (VIDEO)

Rijaliti

LEPOM MIĆI NAGLO POZLILO! Hteli da ga vode u BOLNICU - ODBIO IH! ''Ako treba, ovde ću da umrem''! (VIDEO)

Podeli vest

Šok!

Voditelji Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi i ove večeri otovrili su emisiju "Pitam za druga" na Red televiziji. Oni su pripremili niz zanimljivih, intrigantnih i smešnih klipova koji su obeležili dan iza nas u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi".

NECENZURISANI SNIMAK TUČE - NASTAVAK, BAM STAKLO! Kristijan udario i na NJEGA - šestorica ga ODVODE, HAOS na imanju (VIDEO)

Njihov današnji gost je bivši zadrugar Bane Čolak, koji se često spominje u Beloj kući.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam dobro, hvala Bogu, zdrav, jedem, dobro sam - naveo je Čolak.

- Da li si ti razlog ovog lošeg vremena, kažu da će i sneg jer ti nisi u Zadruzi - pitao je Panda.

IZABRAN NOVI VOĐA! Kobra NAPUSTIO Zadrugu, pa zadrugarima ZABIBERIO ČORBU i postavio njega! NEMA MILOSTI! (VIDEO)

- Ima istine, ljudi su navikli da sam tamo, gledam preko TV-a, jako je čudno što nisam tamo. Smatram da treba malo da se prikažu i mladi naraštaji, a mi stari da spustimo loptu. Ne bih da budem kao Lepi Mića. On je bio bolestan i došli doktori i rekli mu: "Treba da odeš u bolnicu", a on kaže: "Ne, ako treba da umrem ovde ću da umrem" - naveo je Čolak.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija