• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.10.2020

18:35

KULIĆKA URLALA: "I Franu i Filipu si RASTURILA VEZU!" Zadrugarka se branila, ali BEZUSPEŠNO... (VIDEO)

Rijaliti

KULIĆKA URLALA: "I Franu i Filipu si RASTURILA VEZU!" Zadrugarka se branila, ali BEZUSPEŠNO... (VIDEO)

Podeli vest

Još jedan ljubavni odnos uzdrmao je zadrugare.

"Gledanje snimaka" se nastavlja, a naredni klip koji su zadrugari pogledali bio je vezan za Filipa Cara i Minu Vrbaški. Car joj je zamerio Frana Pujasa i njihov odnos koji su imali. Dodao je da joj se Fran više dopada nego on.

- Ja sam Franu rekla da neke emocije nisu prošle. Kao što su Tara i Matora uradile. Ja sam skontala da sa njim mogu da budem samo prijatelj, a kada sam ušla, shvatila sam realnost koja mi je došla do glave. I on ima osećaje prema Aleks, a i ja prema Franu, to je jasno. Ostale su lepe uspomene na njega, ali pričam o vezi napolju, neke stvari nisam zaboravila, jer me prostor ovde podseća na mog bivšeg dečka. Nisam zaljubljena u Cara, ali mi se dopada, ima tu lepu pažnju, humor i sve. Ja sam njim neću da odmah legnem u krevet, tako sam rešila - rekla je Mina.

- Ne vidim da je Filip ljubomoran, imamo normalnu komunikaciju. Sa Minom se družim, i to je to - rekao je Fran.

- Meni je mozak sluđen, ko je sa kim više! - ubacila se Matora.

- Ja Mininoj priči ne verujem. Smatram da si Franu samo htela da rasturiš vezu, kao i Caru. Ona se jeste povezala sa Filipom, ali treba vreme da prođe. Istovremeno je igrala igru sa obojicom, a šta će biti sada sa ovim odnosom, treba mi da vidim, jer ja sada ne vidim emocije ni sa jedne strane - rekla je Marija Kulić.

- Videćemo, on ne sme večeras da popije, mora da pazi - rekla je Mina.

Više o rijalitiju ZADRUGA POGLEDAJTE OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija