• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.11.2020

18:57

OGLASILA SE IVANA ŠOPIĆ NAKON HAOSA U BELOJ KUĆI! Otkrila sve detalje AFERE o kojoj svi pričaju, pa poručila: Janjuš je sve znao...

Rijaliti

OGLASILA SE IVANA ŠOPIĆ NAKON HAOSA U BELOJ KUĆI! Otkrila sve detalje AFERE o kojoj svi pričaju, pa poručila: Janjuš je sve znao...

Podeli vest

Skandal!

Sinoć je nastala potpuna pometnja u Beloj kući, kada je Maja Marinković u toku emisije "Pitanja novinara" otkrila da joj je Ivana Šopić poslala prepiske sa Lazarom Čolićem Zolom.

Naime, Zola je Ivanu, dok je bio u etno selu sa Markom Janjuševićem Janjušem, pokušao da nagovori da dođe kod njih. Maja je zbog ovoga pobesnela, pa je sve to sinoć obelodanila. Zola je imao nekoliko verzija priča, a na kraju se pravdao time da se ne seća da je to slao Ivani, kao i da je nije zvao zbog Janjuša. Janjuš je takođe ovo pričao, a nakon svega se oglasila Ivana koja je otkrila da je Janjuš i te kako znao za sve ovo.

Foto: TV Pink printscreen

- Zola i ja se na kraju nismo ni videli, jer je uvek bio sa Janjušem, a ja nisam htela, već sam insistirala da se vidimo sami. Naravno da je Janjuš znao, jer je meni Zola, kada me je zvao i rekao da je sa drugom, poslao i kratak video njih dvojice i od tada sam ja odbila svaki put da se vidim sa Zolom kada kaže da je sa drugom i da on insistira, jer sam znala ko je drug. Ta slika ne postoji u prepiskama, jer je ona slika što se vidi jednom i nestane - istakla je Ivana, pa dodala:

- Zola mi nije nikad rekao da zovem drugaricu, rekao mi je: "Povedi nekog", u smislu da ako neću sama da dolazim, da mogu da dođem u društvu. Što sam, naravno, opet odbila. Ne znam ko je izmislio da je tražio da dođem sa drugaricom za njega. Žao mi je što je najviše Zola nadrljao u celoj priči, bez razloga. Ja Zolu volim i nikada ne bih poslala prepiske, kada bi te prepiske ofirale njega lično - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink printscreen

Ivana je pre nekoliko dana objavila i stori na kom se indirektno obratila Janjušu, a otkrila je zbog čega je to uradila, kao i zbog čega je poslala prepiske.

- Ovo što sam objavila je samo iz razloga jer sam čula kako me Janjuš unutra naziva "Ljeposavom", itd. Pa da vidimo ko će kome da se ruga. Ne razumem zašto ne razmišlja malo unapred, da li je u poziciji da me potkači. Neka mu je za nauk, valjda je do sad shvatio da nikome ne ostajem dužna. Samo nije trebalo da me spominje - zaključila je bivša zadrugarka.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija