• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

13.11.2020

16:25

OVA ZADRUGARKA JE ZAVRŠILA DVA FAKULTETA! Bavi se PEVANJEM, a sad se u rijalitiju takmiči za 50.000 EVRA! Svi je ZNATE, a evo ko je u PITANJU!

Rijaliti

OVA ZADRUGARKA JE ZAVRŠILA DVA FAKULTETA! Bavi se PEVANJEM, a sad se u rijalitiju takmiči za 50.000 EVRA! Svi je ZNATE, a evo ko je u PITANJU!

Podeli vest

Ovaj detalj malo ko zna!

Pevačica Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina Rešića je jednom prilikom otkrila da ima dva fakuteta.

Foto: printscreen/tvpink

Naime, ćerka pokojnog Nina Rešića, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda" otkrila je da je završila i glumu i novinarstvo.

Ona se trenutno nalazi u "Zadruzi" gde se sa ostalim zadrugarima takmiči za prvo mesto i nagradu od 50.000 evra.

Sandra je ranije ispričala i kakav je bio njen odnos sa ocem Ninom Rešićem, ali i sa čim sve je morala da se susretne tokom svog odrastanja.

Foto: TV Pink printscreen

- Od kad sam bila mala zaustavljali su me na ulici da me pitaju da li sam ja Ninova ćerka. Niko me nije znao po imenu. Stalno su me zapitkivali u kakvim sam odnosima sa njim, da li mi daje novac, da li se javlja, u kakvim sam odnosima sa njegovom ženom i decom - iskrena je bila pevačica.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija