• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2020

20:05

Miljana i Kristijan u ŽESTOKOM KLINČU! Golubović PROKLJUČAO OD BESA, POCEPAO NOVČANICE, OBEZBEĐENJE u pripravnosti! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana i Kristijan u ŽESTOKOM KLINČU! Golubović PROKLJUČAO OD BESA, POCEPAO NOVČANICE, OBEZBEĐENJE u pripravnosti! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom večeri došlo je do žestokog okršaja Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, prilikom čega su pale uvrede sa obe strane, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

- Tokom današnje podele budžeta, dogodio se obračun Kristijana Golubovića sa Miljanom Kulić. Zadrugarka je izvela iz takta Golubovića, a njihov sukob je eskalirao cepanjem novčanica. 

- Šta bih rekao o Miljani, vruće, hladno, zašto nemam lepo mišljenje? Ne mogu da verujem da joj uvek dam savet, masiram je, saslušam je... - počeo je da priča Golubović, a onda ga je Miljana prekinula.

Foto: TV Pink printscreen

Evo ti za masaže, sad imam priliku da ti platim - poručila je Miljana, a Kristijan je uzeo pare i pocepao ih.

- Da budete smrad i pravite zlu krv, to je užasno! Ne postoji opravdanje da za bilo čiju slavu uradite bilo šta loše u životu. Ja sam imao prilike da na sahrani stavim u zemlju stavim eksploziv, jer su tu došli sedam, osam drugova jednog klana, a ja nisam hteo to da uradim, jer sam čuo... Ja ovo neću da podelim, ovo sam zaradio za masažu! Za mene novac nema vrednost! Ona je mentalno zaostala devojka, koja glumi cirkuzanta, sitan je lopov, sujetna je, iskompleksirana je do one mere, onda joj se rađa mržnja, jer kada vi budete toliko ružni da mrzite ceo svet. Ona i njena majka kada su davale, došle su da cirkuzaju, govori vama ono što je njena ćerka, ona ne pogleda u njeno dvorište, njena majka nastavlja da vređa ove devojke. Ja nisam video da je neko od vas u ponašanju kao Miljana - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink printscreen

- Najlepša mama na svetu, moja mama. Najlepše su majke moje majke... Moja majka - pevala je Kulićeva.

U Beloj kući su sve oči bile uprte u Miljanu i Kristijana dok su svađal, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti da ne dođe do fizičkog okršaja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija