• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

27.11.2020

17:10

MARIJA OTKRILA KOLIKO MILJANA NEDELJNO ZARAĐUJE! Kulićeva ima najveći HONORAR - od CIFRE će vam se zavrteti u glavi!

Rijaliti

MARIJA OTKRILA KOLIKO MILJANA NEDELJNO ZARAĐUJE! Kulićeva ima najveći HONORAR - od CIFRE će vam se zavrteti u glavi!

Podeli vest

Marija Kulić progovorila je o učešću svoje ćerke Miljane u rijalitiju, te otkrila koliko joj je honorar.

Marija Kulić je pre nešto više od dve nedelje napustila rijaliti program "Zadruga" jer je unuk Željko dobio ovčije boginje.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Malo sam se uželela i dece, porodice i kuće. Malo Željko da se prošeta po prirodi i ode na neka mesta koja ne može u okviru rijalitija. Planiramo krajem nedelje da se vratimo - kaže Marija, i dodaje:

- Od Miljane se više očekuje da je u programu. Činjenica je da i kada sam u rijalitiju, ja sam više sa Željkom. Imao je visoku temperaturu pet dana, tako da se mnogo bolje u svemu ja snalazim.

Foto: Printscreen You Tube

Marija kaže da je uslovila Miljanu da sinu kupi stan od novca koji zaradi.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan. To je pričala i prošlih sezona, a onda uzme novac i kocka se sa Zolom. Mesec dana je ona plaćala neki hotel sa Zolom. Plaćala je i stan ovde u Nišu. On je džabalebaroš, spava do šest sati po podne - smatra Marija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija