• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

12.12.2020

22:45

POHAPŠENI UČESNICI PAROVA - ONI su završili u POLICIJI?! Napravili LOM u rijalitiju, a onda je usledio ŠOK!

Rijaliti

POHAPŠENI UČESNICI PAROVA - ONI su završili u POLICIJI?! Napravili LOM u rijalitiju, a onda je usledio ŠOK!

Podeli vest

Učesnici "Parova" razvalili glavna vrata, nakon čega je ubrzo stigla policija, ali i Hitna pomoć.

Učesnici rijalitija "Parovi" danas su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije "Happy".

Oni su to uradili jer su navnodno nezadovoljni uslovima u šou programu, a petoro takmičara, kako prenosi "Srbija Danas", privedeno je u policijsku stanicu u Zemunu, gde daju iskaze zbog nasilničkog ponašanja nakon prijave gorepomenute televizije protiv njih.

Foto: printscreen

Mladen Vuletić, Nenad Marinković Gastoz, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić su večeras privedeni, dok su se u policijskoj stanici pravdali kako su samo želeli da ostvare ono što su naumili, iako je to protiv pravila rijalitija u kom učestvuju.

Oni su u policijsku stanicu otišli nakon što su do "Hepija" došla vozila policije i Hitne pomoći, dok su se prijatelji i članovi porodica takmičara rijalitija okupili u televiziji.

Televizija je podnela prijave protiv ovih učesnika, a zbog kršenja pravila, primenjivanja fizičkog nasilja i lomljenja po vili rijalitija, moraće da plate velike novčane iznose. Takmičari su navodno u policiji krivili produkciju i govorili da imaju pravo na uslove koje oni zahtevaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PRKI

pre 3 godine

Sta se moze očekivati kada na malom prostoru okupite grupu nepismenih i labilnih,ovo treba ukinuti a ne zamajavati narod njihovim ponasanjem zlo po kulturu i vaspitavanje omlasine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija