• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2020

10:35

NAPUSTILA BELU KUĆU U SUZAMA! Zadrugarka nije mogla više da IZDRŽI, SVE JE STIGLO, odmah POBEGLA /VIDEO/

Rijaliti

NAPUSTILA BELU KUĆU U SUZAMA! Zadrugarka nije mogla više da IZDRŽI, SVE JE STIGLO, odmah POBEGLA /VIDEO/

Podeli vest

Tokom jučerašnjeg dana Anđelo Ranković je rešio da okonča vezu sa Sanjom Stanković zbog čega je ona lila suza. Dok je većina zadrugara sedela za crnim stolom igrala "Igru istine", Sanja Stanković je uplakana napustila Belu kuću.

Sanja trenutno ima problema u vezi sa Anđelom Rankovićem, koji joj je priznao da još uvek ima emocije prema bivšoj devojci Teodori Džehverović.

Foto: TV Pink printscreen

To je nju jako pogodilo, te je zatražila pomoć od Ermine Pašović, ali je nakon tog razgovora izašla napolje daleko od i ostalih kako bi se isplakala. Ona je pri tom i pričala sama sa sobom.

- Žao mi je što sam ovakva. Vrišti mi se... Kako bih želela samo da ispovraćam ono što imam u sebi - govorila je uplakana Sanja.

Foto: TV Pink printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija