• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U. Ć.

28.12.2020

07:20

TAKI ULAZI U ZADRUGU - SPREMAN DA RASTAVI MAJU I JANJUŠA: Njihov odnos je BOLESTAN, nikada neću podržati tu VEZU!

Rijaliti

TAKI ULAZI U ZADRUGU - SPREMAN DA RASTAVI MAJU I JANJUŠA: Njihov odnos je BOLESTAN, nikada neću podržati tu VEZU!

Podeli vest

Radomir Marinković Taki odlučio je da pred kamerama Pinka razdvoji svoju ćerku od bivšeg košarkaša.

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, ulazi u "Zadrugu 4" da svoju ćerku Maju rastavi od Marka Janjuševića Janjuša, saznaje Informer! Otac rijaliti zvezde objašnjava zašto je odlučio da stane pred kamere Pinka i šta će prvo reći nesuđenom zetu kada se napokon sretnu oči u oči.

Foto: Printscreen You Tube

 

Bolestan odnos

 

- Jedini način da razdvojim Janjuša i Maju jeste da uđem u "Zadrugu". Znam da je to teško, jer ni Anabela nije uspela da razdvoji Lunu od Marka, ali ja ću pokušati da odvojim Maju od Janjuša! - kaže Taki na početku razgovora za Informer i dodaje da bivšem košarkašu nikada neće oprostiti što je digao ruku na njegovu ćerku:

 

- Nikada neću podržati Majinu vezu sa Janjušem zato što ju je pretukao. Ne branim svoje dete jer ona ume da bude i te kako drska, ali je problem Janjuševo ponašanje. Kada uđem i kažem mu samo dve reči, sam će se skloniti od Maje.

 

Taki je ubeđen da Janjušević ne voli njegovu ćerku, iako se zbog nje razveo od supruge Ene:

 

- On igra dvostruku igru. Osetio je da je Maja zaljubljena i to koristi. Prvo joj govori: "Glupačo i ludačo", a posle: "Dođi da se grlimo i ljubimo." Janjuš je za mene indijanac! Kada sam ja bio mangup, on se nije ni rodio. Folirant jedan običan! Seljačka džukela!

Foto: TV Pink printscreen

 

Marinković objašnjava zašto je veza njegove ćerke osuđena na propast:

 

- Maja je u rijaliti ušla kao beogradsko dete. Zgodna je, atraktivno se oblači i Janjuš ju je takvu i upoznao. Ali njemu sada odjednom smeta što je Maja takva. Ne može on nju da promeni, već samo da je takvu prihvati.

 

Taki smatra da je Maja nezrela za brak, a mogućnost da postane deda automatski odbacuje:

 

- Maja i Janjuš su dve budale! Njihov odnos je bolestan. Moju ćerku dete ne zanima. Ona neće ni mačku da ima, a kamoli bebu!

 

Ušla kao Madona

 

Radomir se pita kako Maja uopšte može da bude sa čovekom koji je konstantno omalovažava i ponižava.

 

- Moja ćerka svaki dan plače zbog njega. To već postaje degutantno. Pa, ako te neko voli, sigurno te neće vređati, kao što to radi Janjuš. Jedva čekam da uđem i da joj svašta kažem. Nije održala obećanje koje mi je dala pre ulaska u "Zadrugu". Ušla je tamo kao Madona, a sada je on tamo ponižava! - zaključuje Majin otac.

 

Janjuš bi je prebio da nema kamera


Taki je ubeđen da bi Janjuš opet pretukao njegovu ćerku, samo da nije okružen kamerama.

- Siguran sam da bi Janjuš, da nema kamera, opet pretukao moju ćerku. On je svestan gde se nalazi i samo zato se suzdržava. Nikada ga neću primiti u kuću! - izričit je Majin tata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija