• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

18:35

ONESVESTIO SE! Zadrugar se SRUČIO NA POD kad je čuo KRITIKE NAJMILIJIH! Obezbeđenje ODMAH ULETELO, ukazali mu pomoć! /VIDEO/

Rijaliti

ONESVESTIO SE! Zadrugar se SRUČIO NA POD kad je čuo KRITIKE NAJMILIJIH! Obezbeđenje ODMAH ULETELO, ukazali mu pomoć! /VIDEO/

Podeli vest

Danas u Beloj kući zadrugari imaju priliku da gledaju klipove sa novogodišnjim čestitkama svojih najbližih. Naredna čestitka je bila upućena Nenadu Laziću Neci.

- Vidiš da sam sam, a nisam ni ja hteo da budem, izmišljao si, pričao neistine, sekiraš naše, ružne stvari si izgovorio za oca. To je sve što si razmažen, ne treba da se mešaš u aferu Milice i Bore. Mi te ne bi osudili da si homosek*ualac, a nisi. Dozvolio si da te Bora pljune, posveti se drugima, Kristijanu, Ani - rekao je Necin brat blizanac Peca.

Foto: TV Pink printscreen

Nenad Lazić Neca

- Sve što sam rekao je istina, ne znam zašto ne prihvataju, to je to - rekao je Neca.

Neca je pao u nesvest potom, a zadrugari i obezbeđenje su mu odmah ukazali neophodnu pomoć.

Foto: TV Pink printscreen

Nenad Lazić Neca pao u nesvest

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija