• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

18.02.2021

07:47

KIJA KOCKAR OPLELA PO SLOBI: Ti si kriv što sam imala TUMOR! Tebe ne treba HAPSITI, nego... SKANDAL!

Rijaliti

KIJA KOCKAR OPLELA PO SLOBI: Ti si kriv što sam imala TUMOR! Tebe ne treba HAPSITI, nego... SKANDAL!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar kaže da je zbog Slobe Radanovića imala tumor! Pevačica je oplela po bivšem mužu zato što je na Tviteru podelio status jedne žene koja je napisala da je dan proveden na onkologiji strašan.

"Moj otac, koji je radio u zatvoru, rekao mi je jednom da nema gore stvari od dana provedenog u zatvoru. Srećom pa nije saznao šta je gore od toga - dan proveden na dečijoj onkologiji" - napisala je izvesna M. N.

 

Ista žena se Radanoviću zahvalila jer je jednom prilikom obišao onkološke pacijente, što je Kockarevu totalno razbesnelo. Ona smatra da Sloba nikada nije bio uz bolesne i da ovakve pohvale koristi samo zarad marketinga.

Foto: instagram/kijakockar/slobaradanovic

 

- Jedino kada si ti bio na onkologiji jeste kada si mene poslao na istu, pa došao da me posetiš posle operacije! Ti učinio nešto? Misliš kad smo Milica (Pavlović, prim. aut.) i ja bile, pa sam te zvala na video-poziv da kažeš deci 'Ćao'?! Tebe ne treba hapsiti nego hospitalizovati za ovo - napisala je Kija besno.

 

Naime, ona misli da je njen bivši kriv što su joj doktori pre dve godine otkrili čak pet tumora na dojci. Kockareva veruje da su njeni zdravstveni problemi nastali usred stresa koji je doživela kada ju je Radanović prevario javno u rijalitiju "Zadruga" sa Lunom Đogani.

 

Nakon ovog ispada besa, jedan tviteraš joj je sugerisao da obriše tvit jer je Sloba jednom zaista obišao pacijente, međutim, pobednica "Zadruge 1" je to decidirano odbila.

Foto: printscreen/tvpink

 

- Neću ništa da brišem! Osoba koja šalje druge na onkologiju ne treba ni da priđe istoj niti da se na taj način pere od hapšenja, jer je pevao u doba pandemije i opet ugrozio zdravlje ljudi. Sramota - histerisala je Kristina na društvenim mrežama, osvrnuvši se i na činjenicu da je Radanović u petak priveden na informativni razgovor jer je pevao u jednoj beogradskoj kafani iako je na snazi bila zabrana okupljanja.

 

Međutim, Radanović nije odgovarao bivšoj ženi na prozivke, a i kada smo ga pozvali za komentar, odbio je da priča o njoj.

Poklonila mu čokoladu za Dan zaljubljenih

Bez obzira na to što je juče pobesnela na Slobu Radanovića, Kija mu je za Dan zaljubljenih poklonila čokoladu sa svojim likom. Pevačica je dala voditelju "Premijere" Nemanji Vujičiću slatkiš da ga uruči njenom bivšem mužu uživo u programu. Ona je ovo uradila aludirajući na to da je Radanović kod nje prokockao šansu kada je svojoj ljubavnici Luni u "Zadruzi" poklonio čokoladu, iako su Kija i on počeli da se mire.

Sloba je poklon ljubazno primio i zahvalio se bivšoj ženi. U emisiji je naglasio da su se Kija i on, dok su bili zajedno, uvek trudili da jedno drugog obraduju 14. februara, za praznik koji slavi ljubav.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare Kovacevic

pre 3 godine

sve sve al da si zbog njega dobila karcinom, nidje veze

Dragan

pre 3 godine

Ova zena je stvarno histericna, trebao je odavno da potrazi druge koje ga ne smaraju ko sto je ona, da si bila divna ne bi te prevario. Niko ne vara bez razloga, ko jos gresi i bezi od dobrog, pali histerijo !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija