• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

19.02.2021

15:44

TRUDNA LUNA ZAPALILA INTERNET NOVIM SLIKAMA! Duboki dekolte, šlic do kuka, a stomak do zuba! USIJALE se društvene mreže! /VIDEO/

Rijaliti

TRUDNA LUNA ZAPALILA INTERNET NOVIM SLIKAMA! Duboki dekolte, šlic do kuka, a stomak do zuba! USIJALE se društvene mreže! /VIDEO/

Podeli vest

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica,Luna Đogani, svakodnevno izveštava svoje pratioce o svakom svom koraku. Njena najnovija objava privukla je veliku pažnju.

Naime, Đoganijeva je na svom Instagram nalogu podelila snimak na kojem se vidi ona dok pozira za fotografisanje. Dok su je snilmali telefonom upalili su i neki od Instagram filtera, pa trudnica deluje još izazovnije. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste Lunina odevna kombinacija. 

Luna je pozirala u haljini sa dubokim dekolteom, i šlicom koji kreće od kuka, pa su njene grudi i gola noga dospele u prvi plan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

Đoganijeva je uz objavu napisala:

Draga prošlosti, hvala za lekcije, draga budćnosti, sada sam spremna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

Luna bi po rečima svog oca Gagija Đoganija trebalo da se porodi 15. juna. Luna nosi devojčicu, koju će nazvati Mia. Ona čeka bebu sa Markom Miljkovićem, koji i dalje nije izgladio odnose sa Luninom majkom, pevačicom Anbelom Atijas. Anabela je nedavno za medije govorila o odnosu sa zetom:

- Ništa se nije promenilo, stvarno niko od nas nema, bar sam ja ubeđena u to, više nikakvu zlu nameru. Prosto se nije desio momenat, a verujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljano dobar razlog da se svi zamislimo i zapitiamo, vreme će učiniti svoje - rekla je pevačica tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Damjana

pre 3 godine

PRELEPEEEE SLIKEEE prelepa haljina skoro nisam videla lepsu haljinu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija