• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer

26.02.2021

14:07

ŠOK! MILJANA OTKRILA MRAČNE TAJNE PORODICE KULIĆ! Marija dobila starateljstvo nad Željkom, a onda ih je zadesilo OVO?!

Rijaliti

ŠOK! MILJANA OTKRILA MRAČNE TAJNE PORODICE KULIĆ! Marija dobila starateljstvo nad Željkom, a onda ih je zadesilo OVO?!

Podeli vest

Miljana Kulić je obelodanila da je njena majka Marija dobila starateljstvo nad njenim sinom, a svojim unukom Željkom

- Kada smo ulazile u rijaliti, mama je dobila privremeno starateljstvo nad Željkom, pre svega zato što brine o njemu i s vremena na vreme napušta Zadrugu - ispričala je rijaliti zvezda.

- Dogovor je bio da mi po završetku rijalitija starateljstvo vrati, ali plašim se da neće hteti - rekla je Kulićeva. Osim toga, Miljana je otkrila da je njenim roditeljima narušeno zdravstveno stanje.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana otkrila pordične tajne

- Mama je završila u bolnici, proradila joj je štitna žlezda. Ljuta je što sam molila Zolu da se pomirimo, ali i zato što sam ušla u vezu sa Danijelom - dodala je Kulićeva.

- I dalje je besna na mene, a i tata se razboleo. Ima tumor, kaže da ga je dobio zbog mene - zaključila je Nišlijka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija