• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

11:00

SVE SAM OSTAVIO ZBOG TEBE, A TI NEĆEŠ DA MI SE PREDAŠ, IGRAŠ IGRU! Ša održao bukvicu Tari, ona završila u SUZAMA! /VIDEO/

Rijaliti

SVE SAM OSTAVIO ZBOG TEBE, A TI NEĆEŠ DA MI SE PREDAŠ, IGRAŠ IGRU! Ša održao bukvicu Tari, ona završila u SUZAMA! /VIDEO/

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša nastavio je svoj razgovor sa Tarom Simov, te je istakao da je po njegovom mišljenju njihov najveći problem što nemaju intimne odnose, zanemarivajući to što ima brak sa Ivanom Aleksić

- Ja ne želim da ga nemamo! - rekao je reper.

- Misliš li da je to naš najveći problem? - upitala je Tara.

- Da - tvrdio je Ša.

Ša je nastavio sa pokušajima da Taru odvoji do svih ljudi, isticajući njegovu ljubomoru.

- Ušla si u vezu sa mnom, ja sam ostavio sve zbog tebe! Sa ovim likom ti nije igra, njemu si se predala cela, a sa mnom se nisi predala cela, znači da je sa mnom igra. Ja imam pravo da smatram i biću u pravu i znam - tvrdio je Ša.

- Eto vidiš, ti misliš da ja igram igru, ti misliš da igram sa tobom rijaliti? Idem da pušim cigaru - uzvratila je Tara u suzama.

- Nemoj tamo, šta ima da ideš, budni su tamo Vlada i svi - ljubomorisao je Ša.

- Šta pričaš ti?! Ja sad ne mogu da idem tamo da pušim, zato što je nek u dnevnoj sobi! Strašno! - odbrusila je Tara.

- Hjde, idemo zajedno da zapalimo cigaru, pa da se vratimo - uslovio je reper.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavica65

pre 3 godine

Ovaj definitivno nije normalan. Ivana, bog te je pogledao što si otišla od ovog tipa. Teško ga je gledati a ne živeti s njim.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija