• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2021

19:01

ŠA U STRAHU: Ne mogu više da se KONTROLIŠEM... Zadrugar priznao koliko mu je TEŠKO, pa poručio: Sam sebe ne poznajem!

Rijaliti

ŠA U STRAHU: Ne mogu više da se KONTROLIŠEM... Zadrugar priznao koliko mu je TEŠKO, pa poručio: Sam sebe ne poznajem!

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 4", Nenad Aleksić Ša kaže da više ne poznaje samog sebe i da mu je muka svega.

Nenad Aleksić Ša požalio se Franu Pujasu na strah koji oseća zbog reakcije njegove porodice na njegovo ponašanje u rijalitiju.

- Ja ne mogu više, ljutim se na gluposti. Sam sebe ne poznajem. Muka mi je od svega - rekao je Ša.

- Nemoj toliko da razmišljaš o onome napolju, ne treba ti to - dodao je Fran.

Foto: printscreen

Ne mogu više ovo psihičko stanje, strah me je svega. Ne mogu da se kontrolišem, previše mi je teško - pričao je Ša.

Nenadov prijatelj Boban, sinoć je u emisiji kod Dušice Jakovljević izneo stav porodice Nenada Aleksića Ša o njegovom ponašanju u rijalitiju.

- Ja ću vam odmah reći, Zoki je neko ko je, oni su iz razvedenog braka, on je uvek bio za klince tu, nije imao svoj život zbog klinaca, on ima i brata Peđu, oni su bili kompaktni, on je u ovoj vezi, koliko traje, nije za sedam godina ima takvih svađa, njegova porodica stoji sa obe noge na zemlji kažu "Neša je njihov i zauvek će biti njihov i uvek će biti Neša iza kog oni stoje", mole se da ostane tamo, da ne bude na krovu, to im ne treba u životu, sve sem veze sa Tarom. Sa Ivanom se to desilo, zašto, ne znam ni sam, moralo je da se desi ili pre ili posle Zadruge, ako je moralo da dođe do toga da se raziđu. Toj ženi nije dobro, ja sam Ivanu video dva, tri puta u životu. Porodica ne odobrava vezu sa Tarom, jer ne vide sreću u svom sinu i bratu, on nije srećan, kad on tuguje, kad on spominje šta je ostavio zbog nje, to je kajanje! Tara nije kriva nijedne sekunde, on je odabrao nju, je l' tako?!

Foto: printscreen

Ša i Tara u raspravi



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija