• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.03.2021

10:47

TAKI MARINKOVIĆ OSUO PALJBU PO ČORBI - Narkomančina jedna, imam snimak gde je mrtav nadrogiran! Platiće za svaku suzu Majinu

Rijaliti

TAKI MARINKOVIĆ OSUO PALJBU PO ČORBI - Narkomančina jedna, imam snimak gde je mrtav nadrogiran! Platiće za svaku suzu Majinu

Podeli vest

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković, ogorčen je i besan na Milana Jankovića Čorbu zbog svih, kako kaže za Kurir Stars, poniženja koje on u poslednje vreme priređuje njegovoj ćerki.

- Sve što taj nevaspitani Čorba govori loše o Maji, on govori protiv sebe. Džentlmeni i džekovi ne govore nikad loše o ženama, posebno ne o onima sa kojima su bili. Narod će ga osuditi zbog toga, bez nje je on nebitan lik, ispada sledeće nedelje. Taj kreten će mi platiti za sve loše što radi mojoj Maji i što je ponižava tamo. Nije nikakav čovek, vidi se da je teška seljačina, i još je hteo debil moju ćerku da vodi na Kosovo. Odvratan je, skoro nisam video tako bezobrazno stvorenje. Njegovo ponašanje prema devojkama je katastrofa - ljutito je naglasio Taki koji ističe da je Čorba prevarant.

Foto: tv pink printscreen

Maja i Čorba

- On se usuđuje da javno ponižava i blati moju ćerku. Pa taj Čorba je najobičniji hohštapler i prevarant. Ne zna šta će bez droge, pa ga uhvatila kriza sad, ne zna ni šta priča, ni šta radi, pa se uhvatio za Maju. Narkomančina jedna! Kad su mi ljudi dali klipove da gledam gde priča kako se drogirao i prodavao drogu, zgadio mi se za sva vremena.

Foto: informer.rs/Danica Božović

Taki Marinković

Marinković je na početku veze njegove ćerke i Čorbe hvalio potencijalnog zeta.

- On je meni bio simpatičan u početku, ali sam odmah rekao da su on i Maja dva različita sveta, da on nju ne može da isprati nikako. To se i pokazalo. Nije nikakav čovek, zato je žena i pobegla od njega, takvo ponašanje od čoveka koji ima dete, to je zlo. Budaletina. Iskoristio mi je ćerku, kada je pobegla od onog nasilnika Janjuša, ništa nije bolji od njega, pravi su Indijanci. On se bre ne kupa, smrdi i prdi tamo, jede neke glave, haos. Ja ga zovem smrdibuba, ukućanke beže od njega kad ga vide, kao da je čudovište i vanzemaljac, fuj - primetio je Radomir.

Taki otkriva i šta je poručio ćerki prilikom poslednjeg razgovora.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Taki i Maja

- Moja Maja je dobra osoba, iskrena. Rekao sam joj da mora da podigne glavu, da je ja nisam vaspitao da se tako ponižava. Mora što pre da se skloni od tog kretena i da ne dozvoli da je neko ponižava i gazi. Ona je najbolja kad je sama, samo tako ona može do pobede! - završava Marinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija