• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!

03.04.2021

11:50

MAJIN OTAC TAKI POBESNEO: Menja momke kao ČARAPE, mene je SRAMOTA! A ono što je rekao o Janjušu će vas ŠOKIRATI

Rijaliti

MAJIN OTAC TAKI POBESNEO: Menja momke kao ČARAPE, mene je SRAMOTA! A ono što je rekao o Janjušu će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

Radomir Marinković Taki potpuno je odlepio kada je video da se njegova ćerka Maja pomirila sa Markom Janjuševićem Janjušem

Iako je mislio da je njegova jedinica na tu priču stavila tačku kada je uplovila u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, prevario se.

- Žao mi je što moja ćerka nikada nije imala normalnog momka i što se celog života vukla sa budalama. Uvek je birala smradove i klošare za partnere. Čorba je bio klasičan smrad, izmanipulisao ju je i iskoristio njenu slabost i emocije koje je imala prema njemu. Sa druge strane, Janjuš je neopevani manipulator. Iskorišćavao ju je i pre, a koliko vidim, to čini i sada - kaže Taki za „Alo!“.

Iako je Maja njegovo jedino dete, ne opravdava njene postupke niti izbor partnera.

Foto: printscreen

Maja i Janjuš se pomirili

- Do sada se loše pokazala u rijalitiju i njeno ponašanje je katastrofalno. Šta drugo mogu da kažem? Menja momke kao čarape, reputacija joj nije na zavidnom nivou. Ma neću ni da izgovaram šta o njoj ljudi pričaju i kako na nju gledaju - kaže Marinković i dodaje da su je zbog njenih momaka, napustili svi prijatelji koje je do juče imala.

- Bukvalno su joj svi okrenuli leđa. Uz nju su još jedino ostale Nataša Moskva, Aleksandra Subotić i Stanija. Ostali peru ruke i ograđuju se. Razumem ih, ali za razliku od njih, ja ne mogu da je se odreknem jer mi je jedino dete. Ako me pitate da li me je sramota, i te kako jeste - kaže Taki za „Alo!“.

Otac Maje Marinković i dalje gaji nadu da je njegova miljenica sa Janjušem iz inata i da je on deo njene taktike.

- Sve se nadam da se sa Janjušem igra, da nema nameru da ponovo otpočinje onu bolesnu vezu iz koje se jedva iščupala. Opet, ako su joj se emocije vratile, teško meni. Ne mogu to više ni da gledam, a kamoli da komentarišem niti tolerišem. Znam samo da u kuću ne može da mi dovede tog besposličara, prevaranta i kockara i da tu vezu nikada neću odobriti - kaže iskreno za „Alo!“ Radomir Marinković Taki.

Podsećanja radi, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš obnovili su romansu kada su pre nekoliko dana postali potrčci. Njih dvoje su zbog ovonedeljne uloge osuđeni da dele sobu za izolaciju u kojoj spavaju. Blizina je očigledno učinila svoje pa se Maja uvukla bivšem partneru u postelju, a onda su usledili dodiri, poljupci, ali i izjave ljubavi, koja je još uvek među njima prisutna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija